ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Θέλει περιφερειακό η ΑΕΚ.

Την πιθανότητα να αποκτήσει η ΑΕΚ ακόμα έναν παίκτη στην περιφέρεια εξετάζει ο Γιάννης Αρβανίτης. Τουλάχιστον αυτήν την πρόθεση εξέφρασε το απόγευμα του Σαββάτου αμέσως μετά τη λήξη του φιλικού με τα Βριλήσσια, τονίζοντας ότι θα ήθελε να έχει μια επιπλέον επιλογή ώστε να έχει τη δυνατότητα να παίρνουν ανάσες οι Τσαούσης (που αναμένεται να είναι ο παίκτης μπαλαντέρ μεταξύ αριστερού και δεξιού ίντερ), Πάρκχανιουκ (κατά πρώτο λόγο), αλλά και ο Μάνιτς κατά δεύτερο.

Αλλωστε, πέρυσι και μέχρι τον τραυματισμό του Τσίγκη ο τεχνικός της Ενωσης ·παρά την αναποτελεσματικότητα των ξένων παικτών- είχε την «πολυτέλεια» να χρησιμοποιεί τον Κύπριο στην περιφέρεια ως αριστερό ίντερ και ο Τσαούσης να πηγαίνει στα δεξιά. Παράλληλα, αξιοποιούσε και τους Παπαδόπουλο - Βακάλη με ρόλους εκτός των οργανωτικών καθηκόντων τους.


Στην ΑΕΚ φαίνεται ότι υπάρχει μια μικρή ελαστικότητα στο μπάτζετ, που επιτρέπει να γίνει μια τέτοια κίνηση από το εξωτερικό ·είτε πρόκειται για αριστερόχειρα που είναι αυτό που θέλει ο Αρβανίτης είτε για δεξιόχειρα-, η οποία όμως δεν θα είναι πρωτοκλασάτη, αλλά θα αποτελεί μια καλή εφεδρεία για τον πάγκο.

Βέβαια, τα δεδομένα ·τουλάχιστον τη συγκεκριμένη στιγμή- πολύ δύσκολα θα επιτρέψουν ακόμα μια μεταγραφή, αλλά υπάρχουν κάποια μηνύματα από τη διοίκηση εφόσον βρεθεί μια περίπτωση η οποία θα είναι φθηνή και βρεθούν και τα χρήματα ώστε να καλυφθεί το απαιτούμενο ποσό.


«Καλό θα ήταν να είχαμε έναν έξτρα παίκτη στην περιφέρεια, αλλά είναι αρκετά δύσκολο να το καταφέρουμε αυτήν την εποχή» έλεγε ο Αρβανίτης, που βλέπει ότι διατηρώντας τον περσινό κορμό δεν χρειάζεται να χάσει επιπλέον χρόνο ώστε να βρει η ομάδα τη χημεία της, όπως έγινε την περασμένη περίοδο και στοίχισε πολλούς βαθμούς στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος.

sentragoal.gr