ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Η άποψη της ΑΕΚ στο θέμα Μπλάνκο.

Μετά την αρνητική απάντηση του Ίσμαελ Μπλάνκο στην πρόταση της ΑΕΚ για ανανέωση του συμβολαίου του, η ΑΕΚ πήρε θέση για την πρόταση που του κατέθεσε. Αφορμή, στάθηκαν οι δηλώσεις του μάνατζερ του Αργεντινού στην «Sportday», Γκουστάβο Οναϊντία, βάσει των οποίων η πρόταση της ΑΕΚ στον «Ζορό» είναι αρκετά χαμηλή.

«Ο πρόεδρος της ΑΕΚ μού έστειλε email πριν από περίπου 15 ημέρες με συγκεκριμένη πρόταση ανανέωσης μέχρι το 2013. Ωστόσο, η προσφορά αυτή ήταν πολύ διαφορετική από τη συμφωνία που είχαμε με τον κ. Θανόπουλο. Απάντησα στον κ. Αδαμίδη ότι δεν μπορούμε να τη δεχτούμε, διότι απέχει πάρα πολύ απ’ όσα είχαμε συμφωνήσει με τον πρώην πρόεδρο. Του μετέφερα επίσης πως επιθυμία του Ισμαέλ να μείνει στην ΑΕΚ δεν έχει μεταβληθεί και πως θα πρέπει να συζητήσουμε για να δούμε αν μπορεί να βρεθεί λύση που να ικανοποιεί και τις δύο πλευρές. Περιμένω πλέον ένα μήνυμα από τον πρόεδρο για να έρθω να μιλήσουμε από κοντά» δήλωσε ο μάνατζερ του Μπλάνκο στη «SportDay».

Στα λεγόμενα του Οναϊντία απάντησε η επίσημη ΑΕΚ. Μετά από διευκρίνιση του προέδρου της ΠΑΕ, Σταύρου Αδαμίδη, υποστηρίζεται ότι η πρόταση της ΑΕΚ είμαι μειωμένη κατά 10% σε σχέση με το ήδη υπάρχον συμβόλαιο, κι αυτό γιατί η ομάδα θα πληρώσει σχεδόν τα διπλάσια χρήματα λόγω της εφορίας που φέτος είναι κατά 30% αυξημένη. Ο Μπλάνκο θα ξεκινήσει να εισπράττει χρήματα από τη στιγμή που θα συμπληρώσει τα 15 παιχνίδια με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα και ανάλογα τον αριθμό των συμμετοχών του, αυτόματα θα αυξάνονται και οι αποδοχές του (μπορούν να φτάσουν μέχρι και 17% πάνω). Μάλιστα, προβλέπεται πολύ υψηλό πριμ (περίπου 40% σε περίπτωση που η ΑΕΚ κατακτήσει το πρωτάθλημα ή αγωνιστεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η αλήθεια είναι πως και η ΑΕΚ επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει ούτε ένα ευρώ αύξηση στο εγγυημένο ποσό του Μπλάνκο και αυτό είναι το σημείο διαφωνίας όπως είπε κι ο μάνατζερ του, Γκουστάβο Οναϊντία.




sportfm.gr