ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Ο Μπρούνο Αλβες στο aek365.gr

"Πάντα θυμάμαι και πάντα αγαπάω την ΑΕΚ και τους φανταστικούς οπαδούς της" δηλώνει μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος σέντερ μπακ της Ζενίτ στην αποκλειστική του συνέντευξη.

 

Πολλοί έχουν γίνει αγαπημένα παιδιά της εξέδρας, αλλά λίγοι έχουν λατρευτεί. Αν έχεις πάθος στο παιχνίδι σου, σε κάθε αγώνα τα δίνεις όλα, αν σκοράρεις και φιλάς το σήμα, αν πανηγυρίζεις μπροστά στον κόσμο, τότε μπορείς να γίνεις το αγαπημένο παιδί των φιλάθλων. Για να λατρευτείς όμως, θα πρέπει να έχεις και κάτι παραπάνω, πρέπει να είσαι παιχταράς!

Ο Μπρούνο Αλβες, αν και αγωνίστηκε για μόλις μία σεζόν στην ΑΕΚ, οι φίλοι της ομάδας τον θυμούνται έντονα. Και θα τον αποθεώσουν στις 16 Δεκεμβρίου όταν θα αγωνιστεί στο Ολυμπιακό Στάδιο ως αντίπαλος της ΑΕΚ τη φορά αυτή, διότι ήταν παιχταράς και τίμησε τη φανέλα.


Ο Πορτογάλος είναι από τους λίγους αμυντικούς που γνωρίζει πολύ μπάλα. Δεν είναι βρώμικος και επικίνδυνος στο παιχνίδι του. Σε κάθε αγώνα δίνει το 100%. Σέβεται την ομάδα και τους οπαδούς της. Και για αυτό το λόγο η Ζενίτ δαπάνησε 22 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από την Πόρτο και επιπλέον, είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του ρώσικου ποδοσφαίρου.


Ο πρώην άσος της ΑΕΚ δέχτηκε χωρίς κανένα δισταγμό να μας μιλήσει από το τηλέφωνο για τα δύο ματς των κιτρινόμαυρων απέναντι στη Ζενίτ.

Οι εκπληκτικοί οπαδοί της ΑΕΚ

«Το πρώτο συναίσθημα που ένιωσα μόλις έμαθα ότι θα αντιμετωπίσω την ΑΕΚ ήταν συναίσθημα χαράς. Ενιωσα όμορφα που θα αγωνιστώ ξανά στο Ολυμπιακό Στάδιο, που θα επισκεφτώ την Ελλάδα, που θα θυμηθώ τις όμορφες στιγμές που πέρασα και πάνω από όλα που θα δω από κοντά τους εκπληκτικούς οπαδούς της ΑΕΚ». Ο 29χρονος Πορτογάλος αμυντικός σχολίασε την κλήρωση και εξέφρασε την επιθυμία του για πρόκριση της Ενωσης. 


«Στο Τσάμπιονς Λιγκ αποκλειστήκαμε από μια θεωρητικά μικρότερης δυναμικότητας ομάδα, την Οσέρ, για αυτό θα πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή να μην πάθουμε ίδια ζημιά και στο Γιορόπα Λιγκ. Είμαστε το φαβορί, αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Αντικειμενικά πιστεύω ότι όλες οι ομάδες έχουν ίδιες πιθανότητες πρόκρισης, αλλά αυτό που θέλω είναι να προκριθούν η Ζενίτ και η ΑΕΚ».

 
Ο Μπρούνο μας είπε ότι μαθαίνει τα νέα της ΑΕΚ από το διαδίκτυο και πως ενημερώθηκε για την επιστροφή του Νίκου Λυμπερόπουλου. «Πέρυσι και τα προηγούμενα χρόνια μάθαινα τις εξελίξεις από τον αδελφό μου τον Ζεράλντο. Από φέτος που έφυγε ενημερώνομαι από το διαδίκτυο και έμαθα πως επέστρεψε στην ομάδα και ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Θυμάμαι πως ήταν πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής».




Υπάρχει ελπίδα να τον ξαναδούμε στην ΑΕΚ; «Τώρα είναι πολύ δύσκολο διότι φέτος ήρθα στη Ζενίτ και η ομάδα μου δαπάνησε πολλά χρήματα για να με αποκτήσει. Οταν όμως τελειώσει το συμβόλαιό μου, θα ήθελα να φορέσω ξανά τη φανέλα της ΑΕΚ. Γιατί όχι;»




Λίγες ώρες μετά την κλήρωση, ο Αλβες έστειλε μέσω του aek365.gr το μήνυμά του στον κόσμο της ΑΕΚ. «Θέλω να τους πω ότι τους θυμάμαι και τους αγαπάω. Θα δώσω τoν καλύτερό μου εαυτό στα 90 λεπτά για να κερδίσει η ομάδα μου, αλλά μετά θα είμαστε πάλι φίλοι και στους υπόλοιπους αγώνες θα υποστηρίζω την ΑΕΚ».


-Ευχαριστώ Μπρούνο.

-Εγώ ευχαριστώ.



aek365.gr