ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

«Γλυκοκοιτάζουν» Μεντί στην ΑΕΚ.

Ο Γάλλος είναι «ελκυστική» περίπτωση και η Ενωση τον καλοβλέπει – Θα συζητηθεί η περίπτωση του στην αυριανή συνάντηση, όπως και η πιθανότητα επιστροφής του Αραούχο στην ομάδα.

Η ΑΕΚ έχει ανάγκη από δεξί μπακ. Ωστόσο, οι οικονομικές δυνατότητες της δεν είναι μεγάλες. Για αυτό και μετά το «κόψιμο» του θρασύτατου Κάρλος Αραούχο, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επέλεξε να προσπαθήσει να καλύψει την θέση με τους Νίκος Γεωργέα, Ανέστη Αργυρίου και Σανέλ Γιάχιτς. Ωστόσο, στην Ενωση μελετούν τελευταία λίστες με υποψήφιους παίκτες και δη ελεύθερους. Ενας από αυτούς είναι και ο Μπερνάντ Μεντί.

Ο 29χρονος Γάλλος δεξιός μπακ έμεινε ελεύθερος από την Χαλ και μετρά δύο σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ με «γεμάτες» χρονιές, ενώ από το 2000 μέχρι το 2007 έπαιζε στην Παρί Ζεν Ζερμέν με «διάλειμμα» μίας σεζόν το 2002/03 που έπαιξε στην Μπόλτον. Αρα μετρά μια δεκαετία σε αγγλικά και γαλλικά γήπεδα, που δείχνουν ότι έχει «δυνατές» παραστάσεις.

Η ΑΕΚ κοιτά προσεχτικά την περίπτωση του μια και το κασέ του Μεντί είναι περίπου 500.000 ευρώ. Η τιμή δεν είναι «απαγορευτική», αλλά και στην ΑΕΚ δεν έχουν μεγάλα περιθώρια στα οικονομικά τους. Πάντως η περίπτωση του θα συζητηθεί στην αυριανή συνάντηση Αδαμίδη – Μπάγεβιτς – Δημητριάδη, που θα γίνει μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης της ομάδας, ενώ θα συζητηθεί και η περίπτωση επιστροφής του Κάρλος Αραούχο.

Τον Μεντί πάντως… συνοδεύεται από πολύ ένα εντυπωσιακό στοιχείο, αφού ως ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν την σεζόν 2006/07 στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ αντιμετώπισε την ΑΕΚ και σκόραρε και στο 0-2 του ΟΑΚΑ, όπως και στο 2-0 του «Σταντ Ντε Φρανς»!

aek365.gr