ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Μπάγεβιτς: "Νίκη και στην Αθήνα"

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς θέλησε να ρίξει τους τόνους μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Νταντί Γιουνάιτεντ με 1-0,΄λέγοντας πως οι κίτρινοι θα πρέπει να κερδίσουν και τον επαναληπτικό στο ΟΑΚΑ. Μανωλάς: "Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα".

Η ΑΕΚ έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, όμως ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός:

"Ήταν ένα καλό σκορ και πιστεύω ότι στο πρώτο μέρος θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο ακόμα γκολ. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε σοβαροί όπως σήμερα και να κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσουμε τον αντίπαλο και στο δεύτερο παιχνίδι. Θα πρέπει όμως να προσέξουμε γιατί ο αντίπαλος θα παίξει ελεύθερα, είναι δυνατός, γρήγορος και σήμερα δεν ήταν αυτός που πιστεύαμε ότι θα αντιμετωπίσουμε και αυτός που είχε δει εγώ", είπε αρχικά ο τεχνικός της Ένωσης.

Για την αντίπαλο της ΑΕΚ, τόνισε: "Έχουν πιο δυνατούς παίκτες, καλύτερα στοιχεία από τα σημερινά, αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες μου που έδωσαν τα πάντα σε όλο το παιχνίδι. Είχαμε καλά διαστήματα στο παιχνίδι μας, ήταν γρήγορο παιχνίδι, δυνατό και είχαμε εμείς την ευκαιρία να πετύχουμε κάποιο ακόμα τέρμα, αλλά και ο αντίπαλος προς το τέλος του αγώνα".

Για την εικόνα των κίτρινων στο δεύτερο ημίχρονο, είπε: "Είχαμε ένα διάστημα που χάσαμε το κέντρο και μπορούσαν να πετύχουν κάποιο τέρμα. Αλλά σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από όλη την ομάδα".

Τέλος για την συνέχεια και το κατά πόσο μπορεί η ομάδα του να βελτιωθεί: "Περιθώρια βελτίωσης έχουμε, αλλά δεν θα πω που. Το κρατάμε για μας αυτό. Όπως δείξαμε στα παιχνίδια της Αυστραλίας παίξαμε καλύτερα από σήμερα, άρα μπορούμε να παίξουμε καλύτερα από σήμερα".

Μανωλάς: "Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα"

Από την πλευρά του ο Κώστας Μανωλάς τόνισε πως ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα, αφού υπάρχει άλλο ένα ματς στην Αθήνα.

"Ακόμη δεν είναι σίγουρο το σκορ-πρόκριση. Έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι και νομίζω ότι εύκολα ή δύσκολα πάλι θα κερδίσουμε. Είναι θετική η νίκη. Μας δίνει ώθηση για το επόμενο παιχνίδι. Ανέβηκε η ψυχολογία μας και πάμε δυνατά για το επόμενο ματς".
Ντιόπ: "Είμαι έτοιμος"
Ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ με δηλώσεις του τόνισε πως είναι έτοιμος να βοηθήσει την ΑΕΚ, όποτε τον χρειαστεί ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

"Είμαι έτοιμος να παίξω. Βέβαια ο προπονητής είναι αυτός που θα αποφασίσει. Σήμερα πήρα 15λεπτά συμμετοχής, ένιωσα πολύ καλά, βοήθησα και εγώ όσο μπορούσα, περιμένω την επόμενη ευκαιρία που θα μου δοθεί να παίξω".

sport24.gr