ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Επίβλεψη Νοτιά στα Σπάτα.

Στην Ελλάδα βρίσκεται από χθες το πρωί ο μέτοχος της ΑΕΚ, Νίκος Νοτιάς, ο οποίος είναι καλεσμένος του τέως βασιλιά για το γάμο του γιου του στις Σπέτσες. Με την ευκαιρία της άφιξής του στα πάτρια εδάφη ο Νοτιάς επισκέφθηκε χθες και το υπό κατασκευή προπονητικό κέντρο της Ενωσης στα Σπάτα.


Ο εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ ξεναγήθηκε σε όλο το εργοτάξιο για να παρακολουθήσει την πρόοδο των έργων και ζήτησε το λόγο για τον οποίο δεν θα είναι τελικά ετοιμοπαράδοτο τις προαναγγελθείσες ημερομηνίες. Βλέπετε, παρ' όλο που αρχικά λεγόταν πως η ομάδα θα μπορούσε να μπει στο νέο προπονητικό κέντρο άμα τη επιστροφή της από το Ζέεφελντ, τέλη Ιουλίου, τελικά όλα δείχνουν πως δύσκολα θα μπορέσει να το χρησιμοποιήσει πριν από τον Οκτώβρη.

Κάτι που διαπίστωσε και ο Κώστας Καρυδόπουλος, ο οποίος επισκέφθηκε επίσης τα Σπάτα. Ο φροντιστής της Ενωσης είχε ενημερωθεί πως θα πρέπει σταδιακά να ετοιμάζει τη μετακόμιση του εξοπλισμού από τους Θρακομακεδόνες στο νέο προπονητικό κέντρο και βρέθηκε εκεί για να αποκτήσει άποψη του χώρου, για το πού πρέπει να τοποθετηθεί ο εξοπλισμός.

Ωστόσο, η εικόνα που αντίκρισε μόνο ενθαρρυντική δεν ήταν, με το έργο να έχει μείνει πολύ πίσω και την ομάδα φυσικά να μην προλαβαίνει σε καμία περίπτωση να μπει άμεσα στο νέο της "σπίτι".

 sentragoal.gr