ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

«Πρώτη» με αισιοδοξία για ΑΕΚ.

Το ραντεβού της ομάδας ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ για την πρώτη συγκέντρωση μετά τις διακοπές είχε δοθεί για σήμερα στις 18:30 στα γραφεία της Ερασιτεχνικής.

Το aek365.gr ήταν εκεί και σας μεταφέρει το κλίμα απο την «πρώτη» της ομάδας. Όλοι έδωσαν το παρόν και ευχήθηκαν αυτή η  δύσκολη χρονιά που ακολουθεί στην Α  Εθνική του αθλήματος να βρει όλους τους αθλητές και το προπονητικό τιμ υγιές, ώστε να μπορέσουν να προσφέρουν στην ομάδα και να την οδηγήσουν σε νέες επιτυχίες.

Πρώτα από όλα μοιράστηκαν σε όλους του ποδοσφαιριστές οι νέες φανέλες που θα φοράνε από τη νέα σεζόν στις προπονήσεις, ενώ στην συνέχεια έγινε η παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων αλλά και οι καθιερωμένες ομιλίες του προπονητή της Ένωσης, Δημήτρη Κουνταρδά, του εφόρου του τμήματος Νίκου Μαυροφόρου και του γενικού συμβόλου της Ερασιτεχνικής, Νίκου Πλούπη.

Το κλίμα που επικρατούσε στα γραφεία ήταν αρκετά καλό και άκρως οικογενειακό με τους παίκτες να είναι αρκετά συνειδητοποιημένη πως μπορεί το τμήμα είναι ερασιτεχνικό αλλά οι νοοτροπία που θα πρέπει να επικρατήσει θα είναι επαγγελματικό ώστε η ΑΕΚ να φέρει κι άλλες επιτυχίες και γιατί όχι ακόμα και τίτλους. 

Στην συνέχεια ακολούθησε τρέξιμο στο άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας και από αύριο η ομάδα θα ξεκινήσει και τυπικά την προετοιμασία της στο ανοιχτό γήπεδο του Χαλανδρίου, αφού προέκυψε ένα πρόβλημα στο γήπεδο  του Γέρακα αλλά μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα έχει λυθεί. 'Έτσι η ομάδα θα μπει στο γήπεδο του Γέρακα περίπου στις 14 Σεπτεμβρίου και ο Δημήτρης Κουνταρδάς θέλει έτοιμους τους ποδοσφαιριστές του για το πρωτάθλημα της Α Εθνικής, στο οποίος η ΑΕΚ θα δώσει για πρώτη φορά το παρόν στην σύντομη ιστορία της.


aek365.gr