ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Τα δίνει... τον παίρνει!

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μιλώντας τηλεφωνικά χθες το πρωί με τον Σταύρο Αδαμίδη, αλλά και πριν από την έναρξη της απογευματινής προπόνησης επιβεβαίωσε το χθεσινό ρεπορτάζ του «Goal» ότι ο νούμερο ένα στόχος για το κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ είναι ο Βαγγέλης Μόρας.

Αυτός είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και προς το παρόν η Ενωση καλείται να εξαντλήσει τα περιθώρια για να τον αποκτήσει.

Οπως επιβεβαίωναν υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν έρθει ήδη σε επικοινωνία με την Μπολόνια, η οποία τους διεμήνυσε πως δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στην απόκτηση του παίκτη.

Αλλωστε ο Μόρας αποτελεί για την Μπολόνια αντίστοιχη περίπτωση με αυτή του Μαϊστόροβιτς στην ΑΕΚ, θέλει δηλαδή να ξεφορτωθεί το συμβόλαιό του και προτίθεται να τον αφήσει ακόμη και ελεύθερο όπως ενήργησε αντίστοιχα η Ενωση και στο θέμα της μετακίνησης του Σουηδού στη Σέλτικ.
Από την άλλη ο Μόρας θέλει σαν τρελός να επιστρέψει στην Ελλάδα και προτίθεται να ρίξει το κασέ του ακόμη και κοντά στα 500.000 ευρώ, προκειμένου να ντυθεί εκ νέου στα κιτρινόμαυρα.

Πλέον αυτό που μένει είναι στη σημερινή τηλεφωνική επαφή που θα έχει ο Σταύρος Αδαμίδης με τον εκπρόσωπο του διεθνούς στόπερ να δείξει έμπρακτα τη θέλησή του να ικανοποιήσει την επιθυμία του Μπάγεβιτς και να επαναπατρίσει τον Βαγγέλη Μόρα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να οριστεί και ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών για να «πέσουν» συγκεκριμένα νούμερα στο τραπέζι.

Με δεδομένο, μάλιστα, πως στην Ενωση παρουσιάζονται αποφασισμένοι, σε περίπτωση που προκριθούν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και εξοικονομήσουν και από εκεί κάποια χρήματα, να κάνουν την υπέρβαση και να ανεβάσουν το μπάτζετ τους, δεν αποκλείεται ακόμη και μετά το πρώτο ματς με την Νταντί να υπάρξουν εξελίξεις.

Κάτι που θα αποτελούσε το ιδανικό σενάριο με τον χρόνο να πιέζει, αφού ο Μόρας έχει και άλλες προτάσεις στα χέρια του τόσο από τη Γουέστ Χαμ όσο και από πορτογαλικούς συλλόγους, με τον ατζέντη του να μεταβαίνει αύριο στην Ιταλία για να εξετάσουν όλα τα δεδομένα.

sentragoal.gr