ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

AEKHeart στο Νταντί!

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αποκάλυψε ότι ξέρει τους δέκα, αλλά όχι και τον ενδέκατο της σημερινής αναμέτρησης με την Νταντί Γιουνάιτεντ στο «Ταναντάις Παρκ».

Οι αποκαλύψεις όμως σταμάτησαν εκεί, αφού ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν διευκρίνισε αν αυτή η μία θέση που «παίζεται» αφορά την άμυνα, το κέντρο ή την επίθεση.

Δεδομένου, πάντως, ότι στις ασκήσεις της προπόνησης δούλεψε με την αμυντική τετράδα Γιάχιτς, Μανωλά, Δέλλα, Λαγού, οι αμφιβολίες του αφορούν πιθανότατα τη μεσαία γραμμή (αν και δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το δίδυμο Λαγού, Μάκου για τα αμυντικά χαφ, εκτός κι αν παίξει ο... Ντιόπ) ή την επίθεση, όπου ο Τζιμπούρ είναι ξεκάθαρα φαβορί έναντι του Μπλάνκο.

Κατά τα άλλα, το σχήμα είναι γνωστό. Το 4-2-3-1 που αρέσει στον Μπάγεβιτς αναμένεται να εμφανιστεί και σήμερα, με τη γνωστή μεσοεπιθετική τριάδα Σκόκο, Λυμπερόπουλου, Λεονάρντο να αποτελεί τη μεγάλη ελπίδα για το γκολ ή τα γκολ που θα δώσει ή θα δώσουν αβαντάζ στην ΑΕΚ.
Μέχρι, όμως, να περιέλθει στα χέρια της ΑΕΚ ένα τέτοιο αβαντάζ, σεμνά και ταπεινά!

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και ο Παντελής Καφές, που μίλησαν χθες στους Ελληνες και Σκωτσέζους δημοσιογράφους, απέφυγαν να αποδεχτούν το ρόλο του φαβορί και επανέλαβαν ξανά και ξανά πόσο οργανωμένη και δυνατή ομάδα είναι η Νταντί Γιουνάιτεντ και πόσο την ευνοεί το γεγονός ότι έχει παίξει ήδη επίσημους αγώνες.

«Δεν υπάρχουν φαβορί σε αυτούς τους αγώνες» δήλωσε ο Μπάγεβιτς. «Μπορεί να έχουμε μεγαλύτερη πείρα και πιο έμπειρους παίκτες, όμως δεν φτάνουν μόνο αυτά. Χρειάζονται και άλλα στοιχεία για να πάρεις αυτό που θες». Αναφερόμενος δε στα στοιχεία του αντιπάλου, δήλωσε: «Οταν ήμουν εδώ πριν από τρεις ημέρες είδα το παιχνίδι της Νταντί και αναφέρθηκα στα στοιχεία που έχει. Είναι καλή και δυνατή, με καλά στοιχεία και καλούς παίκτες και με ομαδικότητα που τους κάνει πιο δυνατούς. Εχει όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη σκωτσέζικη ποδοσφαιρική νοοτροπία».

Αναφερόμενος στο γήπεδο που θα επισκεφτεί απόψε η ομάδα του, ο τεχνικός της ΑΕΚ είπε ότι «σε πολλά γήπεδα στην Αγγλία και στη Σκωτία οι εξέδρες είναι κοντά στον αγωνιστικό χώρο» και δήλωσε ότι «εμάς δεν μας ανησυχεί αυτό, αντίθετα είναι ωραίο και καλό για το ποδόσφαιρο».

Ο Ντούσκο ρωτήθηκε και για το πόσο θα λείψει από την ΑΕΚ ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς στα στημένα και η απάντησή του ήταν η εξής: «Στον Μαϊστόροβιτς ευχόμαστε καλή επιτυχία. Εχουμε παίκτες που μπορούν να καλύψουν την απουσία του. Ξέρουμε ότι οι αντίπαλοί μας είναι δυνατοί στο ψηλό παιχνίδι, αλλά πιστεύω πως τα κενά θα καλυφθούν».

Ο προπονητής της ΑΕΚ παραδέχτηκε ότι είναι πρόβλημα για την ΑΕΚ η έλλειψη επίσημων αγώνων. «Εμείς δεν έχουμε παίξει επίσημο ματς και αυτό είναι ένα μειονέκτημα που πρέπει να το ξεπεράσουμε μέσα στον αγώνα» δήλωσε. «Δεν έχουμε κάνει ειδικά προπόνηση για την Νταντί. Οταν προσπαθείς να κάνεις προετοιμασία, την κάνεις όπως νομίζεις σωστά. Οπως η Νταντί προετοιμάστηκε για εμάς, έτσι κι εμείς προπονήθηκαμε γι' αυτούς».

sentragoal.gr