ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Όχι στη Νέα Σμύρνη, πάει «Καραϊσκάκη»

Ακατάλληλο για λόγους ασφαλείας έκρινε η UEFA το γήπεδο της Νέας Σμύρνης κι έτσι-εκτός συγκλονιστικού απροόπτου-ο αγώνας ρεβάνς των πλέι οφ του Europa League ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Νταντί Γιουνάιτεντ θα διεξαχθεί στο «Καραϊσκάκη», χωρίς φιλάθλους, υπό το φόβο επεισοδίων από την πολυπληθή παρουσία «κιτρινόμαυρων» οπαδών σε «ερυθρόλευκο» έδαφος!

Ήδη η διοίκηση της «Ένωσης» έχει κινήσει τις διαδικασίες για να δηλώσει στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία ως έδρα το φαληρικό στάδιο και μέχρι τις 16:00 (όταν και λήγει η σχετική διορία) θα υπάρξει η έγκριση της UEFA.

Υπενθυμίζεται ότι από το βράδυ της Τρίτης μέχρι και το μεσημέρι της Τετάρτης γίνονταν σε πυρετώδεις ρυθμούς εργασίες αποκατάστασης των ζημιών που είχαν προκληθεί από οπαδούς του Πανιωνίου στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Η κατάσταση του χλοοτάπητα παρουσίασε μεγάλη βελτίωση και υπήρχε η εκτίμηση ότι το γήπεδο θα έπαιρνε την έγκριση της UEFA.

Ωστόσο η ευρωπαϊκή ομοσπονδία, προφανώς και κατόπιν πιέσεων της Νταντί Γιουνάιτεντ που ανησυχούσε για την ασφάλεια των εκδρομέων οπαδών της, αποφάσισε να ανάψει οριστικά «κόκκινο» για το γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Η απόφαση αυτή, παρότι στερεί από την ΑΕΚ τη βοήθεια του κόσμου της, απομακρύνει τον κίνδυνο επεισοδίων από αντίποινα δικών της οπαδών σε βάρος αυτών του Πανιωνίου, που θα μπορούσαν να επισύρουν βαρύτατες ποινές από την UEFA.


sport-fm.gr