ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Κόλινς ο «εκλεκτός»!

Ο γνωστός μας από τη θητεία του σε Άρη και Καβάλα Αμερικάνος πλέι μέικερ, Ντε Χούαν Κόλινς (1,88 μ.-34 χρ.) αποτελεί τον διακαή πόθο του Μηνά Γκέκου για την κάλυψη της θέσης του βασικού πόιντ γκαρντ της ομάδας την καινούρια σεζόν.

Ο έμπειρος «άσος» αγωνίστηκε πέρσι με την Καβάλα σε 17 ματς έχοντας 13,4 πόντους, 3,4 ασίστ και 3,1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται σε καλό σημείο με τον «Μοϊκανό» πάντως να εξετάζει κι άλλες λύσεις.

Εν τω μεταξύ, στην Αθήνα αφίχθη πριν από μερικές ώρες ο Άκης Καλλινικίδης, έχοντας ολοκληρώσει τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ο έμπειρος φόργουορντ της «Ένωσης» αναμένεται να έχει αύριο συνάντηση με τους διοικούντες την ομάδα προκειμένου να συζητήσουν γύρω από τη συνεργασία τους την επόμενη σεζόν. Ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο και για τη νέα αγωνιστική περίοδο, το οποίο, όμως κρίνεται ως δυσβάστακτο από τους ιθύνοντες του «Δικεφάλου».

Ναι μεν θέλουν να κάνουν πράξη την επιθυμία του Μηνά Γκέκου κρατήσουν τον παίκτη, όμως με διαφορετικά οικονομικά δεδομένα. Από την πλευρά του, ο δυναμικός άσος επιθυμεί να παραμείνει στην ΑΕΚ και αντιλαμβανόμενος την δύσκολη οικονομική συγκυρία είναι διατεθειμένος να δεχθεί «ψαλίδισμα» των αποδοχών του.

Εξαρτάται, βέβαια, από το μέγεθος του «ψαλιδίσματος» αλλά και από το τι θα του πουν για τα οφειλόμενα της περσινής σεζόν τα οποία αφορούν το μισό του συμβόλαιο.

Στην αυριανή συνάντηση με τον εκπρόσωπο του πρώην αρχηγού του Αιγάλεω, Ισίδωρο Κούνουπα, κατά τη διάρκεια της οποίας θα πέσει στο... τραπέζι και το όνομα του Δήμου ντικούδη, ο οποίος όμως θα καταλήξει κατά πάσα πιθανότητα στο Μαρούσι.

ora21.gr