ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Μπάγεβιτς: Απόφαση άλλων για Μαϊστόροβιτς .

Ο προπονητής της ΑΕΚ τοποθετήθηκε στους Σκοτσέζους για τη φυγή του Μαϊστόροβιτς τονίζοντας ότι ο ίδιος δεν μπορούσε να κάνει τίποτα ώστε να την αποτρέψει.

 

 

 Την παραμονή του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς στην ομάδα άφησε ξεκάθαρα να εννοηθεί ότι ήθελε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, με δηλώσεις του σε Σκοτσέζους δημοσιογράφους (σύμφωνα με την εφημερίδα Courier).

 

Ο προπονητής της ΑΕΚ στο περιθώριο της παρουσίας του το Σάββατο στη Σκοτία μίλησε και για τη μεταγραφή του Σουηδού στη Σέλτικ, τονίζοντας για τη φυγή του ότι «ήταν απόφαση ανθρώπων πιο ισχυρών». «Είναι πολύ δύσκολο λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση με τη Νταντί Γιουνάιτεντ να χάνεις έναν παίκτη ξεχωριστό, όπως ο Ντάνιελ. Χάσαμε έναν ποδοσφαιριστή που είναι αρχηγός της εθνικής Σουηδίας, πολύ ποιοτικός και με ισχυρή προσωπικότητα.

 

Ήταν πολύ καλή μονάδα για την ΑΕΚ και το ίδιο θα γίνει και με τη Σέλτικ. Θα τους βοηθήσει πολύ. Το στυλ του ποδοσφαίρου στη Σκωτία τού ταιριάζει απόλυτα. Η απόφαση να φύγει ανήκε στη διοίκηση της ΑΕΚ. Όπως γνωρίζετε, υπάρχουν κάποια οικονομικά προβλήματα στην ομάδα και όταν ήρθε η πρόταση, έγινε αποδεκτή. 

Δεν μπορούσα να κάνω κάτι γι' αυτό. Πρόκειται για μία απόφαση ανθρώπων πιο ισχυρών από μένα», είπε ο Μπάγεβιτς σε Σκοτσέζους. 

 

aek365.gr