ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Επιβεβαιώνει για Μόρα.

Η διοίκηση της ΑΕΚ επιβεβαιώνει το δημοσίευμα του «Goal» σύμφωνα με το οποίο η «Ενωση» κινείται για την απόκτηση του Βαγγέλη Μόρα, προκειμένου να καλυφθεί το κενό στο κέντρο της άμυνας που προέκυψε από την αποχώρηση του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν έρθει ήδη σε επαφή με την πλευρά του διεθνή στόπερ αλλά και της Μπολόνια, με την οποία έχουν συμφωνήσει. Οι Ιταλοί δεν πρόκειται να βάλουν εμπόδιο στην πραγματοποίηση της μεταγραφής, καθώς δεν τον υπολογίζουν για τη νέα σεζόν.

Πλέον, απομένει η επίτευξη συμφωνίας με τον Μόρα. Προς την κατεύθυνση αυτή θα υπάρξει ραντεβού του Σταύρου Αδαμίδη με τον εκπρόσωπό του για να συζητήσουν τα δεδομένα και κατά πόσο μπορεί να υπάρξει προσέγγιση για συμφωνία.

Παράλληλα, το βράδυ της Δευτέρας (16/8) ή το αργότερο την Τρίτη (17/8) αναμένεται η συνάντηση του προέδρου της ΑΕΚ με τον μάνατζερ του Νάτσο Σκόκο, Παύλο Διαννή, για το τι μέλλει γενέσθαι με τον Αργεντινό. Πάντως θα πρόκειται για μία πρώτη «αναγνωριστική» συζήτηση και λογικά θα υπάρξει και ένα επαφή τις επόμενες μέρες.

Στο μεταξύ, ο Σταύρος Αδαμίδης θα βρεθεί το απόγευμα στην προπόνηση στους Θρακομακεδόνες, εκεί όπου θα γίνει και ο αγιασμός της νέας σεζόν και αναμένεται να μιλήσει με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για τα μεταγραφικά.


sentragoal.gr