ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Μίλησε με Φιλίππου.

Οι "αποχρώσες ενδείξεις" δεν δικαιολογούν χαμόγελα στην ΑΕΚ. Οι γνωστοί "συμπαίκτες" του Μπάμπη Καραμανλή χάθηκαν στην πορεία. Μοναδική ελπίδα παραμένει η δεδομένη στήριξη του μεγαλομετόχου, Γιάννη Φιλίππου, με τον οποίο οι πληροφορίες συγκλίνουν στην βεβαιότητα ότι ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ είχε επικοινωνία!
 
"Βρισκόμαστε σε διαρκή επαφή με την πλευρά Φιλίππου", ήταν η συβιλλική δήλωση του "κιτρινόμαυρου" παράγοντα με τον οποίο μιλήσαμε χθες το βράδυ. Και βεβαίως, ο κ. Καραμανλής δεν εννοούσε μόνο τον Σωκράτη Λαμπρόπουλο, ο οποίος από τη στιγμή που η ΚΑΕ υπήχθη στο άρθρο 99 έχει όντως αναβαθμισμένο ρόλο. Ο κ. Καραμανλής εξέφρασε την βεβαιότητα -απαντώντας σε σχετική ερώτηση που του θέσαμε- ότι "η ΑΕΚ θα συμμετάσχει κανονικά στο Πρωτάθλημα, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας" και συμπλήρωσε "θα είμαστε καλύτεροι από την περασμένη περίοδο, με μικρότερο έστω προϋπολογισμό".
 
Υπέρμαχος της παραμονής στο κλειστό του Ελληνικού παρέπεμψε στους νομικούς της ΚΑΕ για την οποιαδήποτε αντίδραση που αφορά στην αντιπαράθεση με τα "Ολυμπιακά Ακίνητα". "Η ΑΕΚ πέτυχε ένα θρίαμβο στο δικαστήριο και παραμένει στο Ελληνικό, όπου έχουμε προγραμματίσει και κάποιες εκδηλώσεις. Περιμένουμε την συζήτηση της υπόθεσης στις 22 Σεπτεμβρίου. Δεν ξέρω για την επιστολή. Για ο,τιδήποτε άλλο που αφορά στο Ελληνικό σας παραπέμπω στην ισχυρή νομική ομάδα της ΚΑΕ", τόνισε.
 
Για τις επαφές με επίδοξους "συμπαίκτες" για την ΚΑΕ: "Γίνονται συζητήσεις. Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο. Εντός των επόμενων ημερών θα παραχωρήσουμε συνέντευξη Τύπου και θα μιλήσουμε για όλα".
 
Για τον προπονητή: "Ο Μηνάς Γκέκος κινείται "εν λευκώ" για παίκτες. Ακόμη δεν έχει προσδιοριστεί ο προϋπολογισμός της ΚΑΕ, αλλά κάνει κινήσεις έτσι ώστε την κατάλληλη ώρα να είμαστε έτοιμοι".
Ο κ. Καραμανλής παραχώρησε σήμερα συνέντευξη στην εφημερίδα "Εξέδρα" στην οποία δήλωσε μεταξύ άλλων: "Δεν έχω ερωτευτεί την καρέκλα. Πολύ ευχαρίστως να στηρίξω και να βοηθήσω κάποιον άλλο. Δυστυχώς, δεν υπήρξε κάποιος να αναλάβει τη θέση, γιατί δεν είναι εύκολο. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποιος άνθρωπος τώρα και επειδή έχω το βάρος της υπογραφής μου στα συμβόλαια και στα έγγραφα της ομάδας, συνεχίζω γιατί πρέπει να συνεχίσω.

Δεν μπορεί να μείνει ακέφαλη η ΑΕΚ. Ο Φιλίππου μομίμως αρνείται να σχοληθεί και δεν υπάρχει διάδοχη κατάσταση. Αν υπήρχε κάτι καλύτερο, δεν θα έμπαινα εμπόδιο. Δυστυχώς, όποιες κινήσεις έχουν γίνει, δεν προέρχονται από έναν σοβαρό επιχειρηματία με το ειδικό βάρος, που χρειάζεται η ομάδα".
 
Ο κ. Καραμανλής επιβεβαίωσε τα όσα έχουμε κατά καιρούς γράψει για την (παρασκηνιακή αλλά ουσιαστική) συμβολή του Γιάννη Φιλίππου: "Προσπαθούμε να τον προσεγγίσουμε για να μας βοηθήσει. Και πέρυσι το έκανε, παρότι πολύς κόσμος δεν το κατάλαβε. Θέλουμε να μας βοηθήσει και πάλι, να έχουμε έναν ισοσκελισμένο προϋπολογισμό".

aek365.gr