ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Πρώτο βήμα με Δορκοφίκη.

Από προχθές η ΑΕΚ μέσω ανακοίνωσής της είχε προαναγγείλει την έναρξη των εργασιών για τη συμπλήρωση του ρόστερ της ομάδας και από σήμερα οι διοικητικοί περνούν σε δράση.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, σήμερα αναμένεται να ενημερωθεί ο Περικλής Δορκοφίκης επίσημα για την πρόταση που θα του καταθέσει η ΑΕΚ προκειμένου να εξακολουθήσει η μεταξύ τους συνεργασία. Μετά τον Δορκοφίκη θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία με τους Ακη Καλλινικίδη και Μάκη Νικολαΐδη, που επίσης βρίσκονται υπό καθεστώς ανανέωσης.

Στόχος των διοικούντων την ΑΕΚ, όπως και του προπονητή της ομάδας, Μηνά Γκέκου, είναι να παραμείνουν και οι τρεις παίκτες προκειμένου μαζί με τους Μακ και Μελς (που έχουν συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο) να δημιουργηθεί ένας ισχυρός "πυρήνας" παικτών για τη νέα χρονιά.

Η προτεραιότητα έχει δοθεί -δικαιολογημένα- στις ανανεώσεις και μόλις κλείσει το συγκεκριμένο κομμάτι οι "κιτρινόμαυροι" θα "τρέξουν" και τα υπόλοιπα ζητήματα που αφορούν την ενίσχυση του ρόστερ και τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συγκροτήματος για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

sentragoal.gr