ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Το πολύ μέχρι 400.000 Ευρώ για αμυντικό.

"Το πολύ μέχρι 400.000 Ευρώ θα δώσουμε για κεντρικό αμυντικό", είπε ο πρόεδρος της ΑΕΚ Σταύρος Αδαμίδης σε "πηγαδάκι" με δημοσιογράφους. Δύσκολα για Μόρα.

Δυσκολεύει η απόκτηση του Βαγγέλη Μόρα από την ΑΕΚ, καθώς όπως άφησε να εννοηθεί ο πρόεδρος της Ένωσης, Σταύρος Αδαμίδης, η Μπολόνια είναι το μεγάλο εμπόδιο στην μεταγραφή του 29χρονου άσου στους κίτρινους.

Σε πηγαδάκι που στήθηκε από δημοσιογράφους και τον Σταύρο Αδαμίδη, ο πρόεδρος της ΑΕΚ αποκάλυψε πως η διοίκηση ασχολείται με 3-4 ποδοσφαιριστές που είναι υποψήφιοι για να καλύψουν το κενό του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς.

"Συζητάμε με 4-5 ποδοσφαιριστές. Το ποσό που θα δώσουμε είναι κοντά στις 400.000 ευρώ τον χρόνο κάτι που σημαίνει ότι η ΠΑΕ θα απαλλαγεί από ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ μετά την παραχώρηση του Μαϊστόροβιτς.

Η ΑΕΚ δεν μπορεί να αντέξει τέτοια συμβόλαια. Θα αποκτήσουμε έναν αμυντικό καλύτερο από τον Μαϊστόροβιτς. Θα πάμε στον προπονητή 2-3 περιπτώσεις και αυτός θα διαλέξει
".

Όσον αφορά τον Βαγγέλη Μόρα, τόνισε πως η Μπολόνια είναι ουσιαστικά το μεγάλο εμπόδιο στην μεταγραφή του 29χρονου άσου, αφού αξιώνει ένα ποσό που δεν μπορεί να καταβάλει η ΑΕΚ. Με τον παίκτη ωστόσο δεν υπάρχει πρόβλημα.

Τέλος για το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί και κάποιος εκ των Σκόκο, Τζιμπούρ και Μπλάνκο, ο πρόεδρος της ΑΕΚ τόνισε πως αν μέχρι τις 31 Αυγούστου έρθει κάποια πρόταση που θα ικανοποιεί τον σύλλογο, τότε θα γίνει αποδεκτή.


sport24.gr