ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

«Αντί – Μόρας» ο Γίρανεκ.

Τα νεότερα για τον Βαγγέλη Μόρα θα γίνουν γνωστά ως το τέλος της εβδομάδας. Ως τότε θα γνωρίζουμε πόσα χρήματα ζητά η Μπολόνια προκειμένου να τον παραχωρήσει και φυσικά αν θα είναι σε θέση η ΑΕΚ να καλύψει τις οικονομικές ανάγκες των Ιταλών.


Εάν και εφόσον επέλθει συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων τότε ο Βαγγέλης Μόρας παίρνει το πρώτο... αεροπλάνο και επιστρέφει στην Αθήνα και πάλι για μόνιμη εγκατάσταση.

Φυσικά στην ΑΕΚ δεν είναι να... παίζουν με το χρόνο.

Η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού ολοκληρώνεται σε λιγότερο από μία εβδομάδα και επιβάλλεται η απόκτηση ενός αμυντικού, μετά τη φυγή Μαϊστόροβιτς. Από τη στιγμή λοιπόν που δεν προχωρήσει η υπόθεση του Μόρα, η ΑΕΚ θα ενεργοποιηθεί αμέσως για τον Μάρτιν Γίρανεκ. Τον Τσέχο στόπερ (1.89 ύψος) της Σπάρτακ Μόσχας. Ο Μπάγεβιτς έχει εγκρίνει την περίπτωση του ηλικίας 31 ετών ποδοσφαιριστή. Μάλιστα από τις προεργασίες που έχουν γίνει υπάρχει ταύτιση μεταξύ της ΑΕΚ και του παίκτη και στο οικονομικό κομμάτι και από τη στιγμή που η Σπάρτακ δεν δείχνει να αποτελεί μεγάλο εμπόδιο στη μεταγραφή του, ο Γίρανεκ μπορεί να έρθει στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα.

Ο υψηλόσωμος αμυντικός αγωνίστηκε στη Μόσχα από το 2004 μετρώντας 136 συμμετοχές. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα παιδικά τμήματα της Ραμποτνίνσκι από το 1985 ως το 1994 και εκείνη τη σεζόν πήγε στη Μποέμιαν. Για τρία χρόνια αγωνίστηκε στους «μικρούς» της Τσέχικης ομάδας και το 1997 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα. Για ένα χρόνο που αγωνίστηκε με τα χρώματά της είχε 55 συμμετοχές συνολικά και 4 γκολ.

Τη σεζόν 1999-00 δόθηκε δανεικός για 6 μήνες στην Τάρταν Ποστρόνα χωρίς να κάνει... σεφτέ, ενώ το δεύτερο εξάμηνο της ίδιας σεζόν πήγε στη Σλόβαν Λίμπερετς, όπου έμεινε ως το καλοκαίρι του 2001 μετρώντας 22 συμμετοχές. Εκείνη τη σεζόν έκανε το μεγάλο βήμα και μεταγράφηκε στο Καμπιονάτο. Έπαιξε με τη φανέλα της Ρετζίνα για τρία χρόνια (100 συμμετοχές/3 γκολ) και το καλοκαίρι του 2004 μεταγράφηκε στη Σπάρτακ Μόσχας.

Ο Γίρανεκ είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Τσεχίας. Τη διετία 2000-02 έπαιξε σε 20 ματς σκοράροντας 4 φορές με την U21. Και από το 2002 ως και σήμερα με την Εθνική Τσεχίας μετρά 31 συμμετοχές.

aek365.gr