ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Majstro: Τρελό αυτό που συνέβη στον Μπάγεβιτς.

Ο Σουηδός αμυντικός έκανε εκτενή αναφορά στα όσα συνέβησαν στην Καλλιθέα κατά την διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του από την Σέλτικ.

 

Η Σέλτικ παρουσίασε και επίσημα τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς με τον πρώην αμυντικό της ΑΕΚ να αναφέρεται στον προπηλακισμό του Ντούσαν Μπάγεβιτς μετά την λήξη του φιλικού αγώνα με την Καλλιθέα

Σε δηλώσεις του κατά την παρουσίαση του, ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ τόνισε: «Στο τελευταίο μου παιχνίδι με την ΑΕΚ έγινε κάτι παράξενο. Ήταν το τελευταίο μας ματς πριν από αυτά με τη Νταντί αλλά δεν παίξαμε καλά και χάσαμε. Στο γήπεδο ήταν μια ομάδα οπαδών που είναι κατά του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο προπονητής είχε φύγει το 1996 για τον Ολυμπιακό και είναι ακόμα θυμωμένοι για αυτό. Βρήκαν την ευκαιρία να τον χτυπήσουν, ήταν πραγματικά κάτι απίστευτο.

Αυτό το πράγμα δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο και είμαι πραγματικά λυπημένος που αυτό συνέβη σε έναν εξαιρετικό προπονητή, που είναι ηρωική μορφή για το ελληνικό ποδόσφαιρο και σίγουρα ο πιο επιτυχημένος στην ιστορία της ΑΕΚ. Αυτό που έκαναν οι συγκεκριμένοι οπαδοί ήταν πραγματικά τρελό και φυσικά δεν μου άρεσε. Ελπίζω στη Γλασκώβη να μην με απασχολούν πλέον τέτοια πράγματα.

Οι προσδοκίες είναι πάντα τεράστιες στις μεγάλες ομάδες, τόσο από τον κόσμο όσο και από τα Μέσα, και αυτό ίσχυε και στην ΑΕΚ. Στα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό η πίεση ήταν φοβερή. Οι οπαδοί της ομάδας είναι... τρελοί, ζούνε πραγματικά για την ομάδα. Είναι εντυπωσιακό να βιώνεις αυτή την κατάσταση. Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα αντιμετωπίζεται σαν θρησκεία. Πρέπει να το συνηθίσεις, αλλιώς δεν γίνεται να αγωνίζεσαι σε μεγάλη ομάδα».

aek365.gr