ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Ενισχύεται η... ΠΑΕ ΑΕΚ .

Με εισήγηση Αδαμίδη και έγκριση Παππά η ΠΑΕ προσέλαβε σαν σύμβουλο του πρόέδρου και της διοίκησης με καθήκοντα άτυπου διευθύνοντα συμβούλου, ο τίτλος θα παραμείνει στον Αδαμίδη, τον Γιώργο Κωνσταντινίδη.

H πρόσληψη ενός υψηλόβαθμου στελέχους με αποκλειστικό αντικείμενο την ΠΑΕ ΑΕΚ κρίθηκε απαραίτητη τόσο από τον Αδαμίδη όσο και από τους μετόχους της ΠΑΕ αφού ουσιαστικά ο πρόεδρος έτρεχε όλα τα θέματα μόνος του αφού ως γνωστόν όλα τα άλλα μέλη του Δ.Σ ασχολούνται με την ΑΕΚ μόνο στον ελεύθερο χρόνο τους αφού κάνουν και άλλες δουλειές.

Μετά από έρευνα μηνών κατέληξαν στο συγκεκριμένο πρόσωπο για την θέση συνυπολογίζοντας και την προϋπηρεσία του σε μια μεγάλη ΠΑΕ όπως ο ΠΑΟ. Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης, που θα αναλάβει καθήκοντα την 1η Σεπτεμβρίου, έχει μακροχρόνια εμπειρία σε εμπορικά θέματα και θέματα μάρκετινγκ αλλά ο ρόλος του δεν θα περιορίζεται μόνο σε αυτό το κομμάτι αλλά σε ότι έχει να κάνει με την ΠΑΕ ΑΕΚ εκτός από το ποδοσφαιρικό τμήμα. Θα είναι, στην ουσία, το ν.2 στην ΑΕΚ μετά τον πρόεδρο.

Είναι 33 ετών και υπήρξε για χρόνια προϊστάμενος του εμπορικού τμήματος της ΠΑΕ ΠΑΟ ενώ τον τελευταίο χρόνο στην πράσινη ΠΑΕ ήταν διευθυντής μάρκετινγκ. Από το 2008 μέχρι σήμερα είναι διευθυντής εμπορικής ανάπτυξης στην "Helios Hotel and Resorts" που μεταξύ άλλων ξενοδοχείων εκμεταλεύεται και το Grand Resort Lagonissi.

Πρώτος στόχος είναι η οργάνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ σε όλα τα τμήματα μετά και την πρόσφατη απογραφή που έγινε στο υπαλληλικό προσωπικό ενώ ήδη Αδαμίδης και Κωνσταντινίδης βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων για τις βασικές χορηγίες της ΑΕΚ που μέχρι τώρα, μετά την αποχώρηση Ντέμη, υστερούσε σημαντικά στο συγκεκριμένο κομμάτι.

aek365.gr