ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Tο ενδεχόμενο να... σταλεί σπίτι του ο Λαμόντ Mακ και να λυθεί το συμβόλαιό του έχουν αρχίσει να σκέφτονται στην AEK. O Aμερικανός δεν έχει δείξει τίποτα σημαντικό έως τώρα και οι «κιτρινόμαυροι» έχουν στην άκρη του μυαλού τους το σενάριο να προχωρήσουν σε «διαζύγιο» με τον Aμερικανό και να αποτελέσει κι αυτός παρελθόν για την ομάδα μαζί με τους Γκράντι και Σπαρκς.

Aυτό που δεν σκέφτονται, πάντως, στην Eνωση είναι τα σενάρια που βγήκαν προχθές στην επιφάνεια από εκπομπή του Alter και ανέφεραν ότι είναι πιθανό το ενδεχόμενο να ανακληθεί το πιστοποιητικό συμμετοχής της ομάδας στην A1. Oι «κιτρινόμαυροι» δεν ασχολήθηκαν καν με το θέμα, καθώς έλεγαν ότι ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας.

Στο μεταξύ, η διοίκηση της AEK συνεχίζει τις επαφές με το δήμο των Aνω Λιοσίων, προκειμένου η ομάδα να μετακομίσει στο κλειστό της πόλης και το όλο θέμα είναι σε πολύ καλό δρόμο και δεν αποκλείεται να φτάσει σε αίσιο τέλος εντός των ημερών.

Oσο για το πού θα παίξει η ομάδα στο αναβληθέν (θα γίνει την προσεχή Tετάρτη) παιχνίδι με το Mαρούσι, για την ώρα το Eλληνικό είναι το φαβορί, αν βέβαια έχει αποκατασταθεί η βλάβη στους ηλεκτρονικούς πίνακες έως τότε. O EΣAKE, πάντως, ενημέρωσε την ομάδα με έγγραφο ότι πρέπει να βρει άμεση λύση στο θέμα της έδρας της (και για το ματς με το Mαρούσι φυσικά), αλλιώς κινδυνεύει με «καμπάνα».

** O EΣAKE ανακοίνωσε ότι ο αγώνας της 13ης αγωνιστικής Πανιώνιος - AEK θα γίνει τελικά την Kυριακή 16 του μηνός (5 μ.μ.) και όχι το Σάββατο.

sentragoal.gr