ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Για καρέ της... ΑΕΚ

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της θέλει η ΑΕΚ η οποία υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου (19.30 N.S2). Επιστρέφει στην βασική ενδεκάδα ο Μπλάνκο, επιστρέφει στο 4-2-3-1 ο Χιμένεθ.

 Με μοναδικό στόχο τη νίκη η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ. Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο παιχνίδι τους Γεωργέα, Μανωλά, Καφέ, Γκέντσογλου και Μπερνς, καθώς και τον Μίτσελ ο οποίος έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα την Παρασκευή.

Σε ό,τι αφορά στην 11άδα, ο Χιμένεθ λογικά θα γυρίσει στο 4-2-3-1, σύστημα που προτιμά στα μικρότερης δυσκολίας παιχνίδια. Αυτό σημαίνει ότι ο Μπλάνκο θα επιστρέψει στην βασική ενδεκάδα, πιθανότατα αντί του Ντιόπ, με τον Γκερέιρο να κρατά την θέση στο κέντρο. Αλλη αλλαγή θα είναι ενδεχομένως η τοποθέτηση του Νταντόμο αντί του Καράμπελα, ο οποίος στα δύο τελευταία παιχνίδια έχει αποκομίσει πρόβλημα και αυτό «φωνάζει» ότι χρειάζεται ξεκούραση.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Σάχα, δεξί μπακ ο Γιάχιτς και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Νασούτι-Δέλλας. Ο Μάκος συνεχίζει στον άξονα, ενώ Λαγός και Σκόκο θα είναι στα άκρα του κέντρου. Πίσω από τον Μπλάνκο θα αγωνιστεί ο Λυμπερόπουλος.

Η αποστολή: Σάχα, Αραμπατζής, Δέλλας, Νασούτι, Γιάχιτς, Αργυρίου, Νταντόμο, Καράμπελας, Λαγός, Ντιόπ, Μάκος, Γκερέιρο, Κλωναρίδης, Σκόκο, Λεονάρντο, 'Εντερ, Λυμπερόπουλος, Μπλάνκο, Φροξυλιάς.

gazzetta.gr