ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Ο Φιόλουσον… διώχνει Γκρέταρσον.

Το ενδεχόμενο παραίτησης του από το πόστο του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ σκέφτεται, σύμφωνα με έντονη φημολογία, ο Άρναρ Γκρέταρσον, μετά το «ναυάγιο» στην υπόθεση του Φιόλουσον, την οποία ο Ισλανδός χειριζόταν… προσωπικά.

Ο Φιόλουσον ήρθε, δοκιμάστηκε, άρεσε στον Χιμένεθ αλλά τελικά η μεταγραφή χάλασε για… αδιευκρίνιστους ακόμα λόγους. Ο Ισλανδός τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, που είχε αναλάβει την συγκεκριμένη περίπτωση (ο παίκτης αποτελούσε δική του εισήγηση), σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει πάρει πολύ… προσωπικά το θέμα και νιώθει ιδιαίτερα απογοητευμένος με αυτήν την εξέλιξη και εκτεθειμένος απέναντι στον Χιμένεθ αλλά και τον Αδαμίδη. Σε τέτοιο βαθμό που σκέφτεται ακόμα και το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από την θέση του.

Θεωρείται δεδομένο ότι ο Άρναρ Γκρέταρσον τις επόμενες μέρες θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ και μετά από αυτήν θα γίνει γνωστό τι μέλλει γενέσθαι με το μέλλον του στην ΑΕΚ.

Τέλος, μετά το «ναυάγιο» με τον Φιόλουσον, η διοίκηση είναι δεδομένο ότι θα στραφεί σε άλλες λύσεις καθώς κρίνεται επιβεβλημένη η ενίσχυση στη θέση του στόπερ. Οι νέοι στόχοι θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες, ωστόσο δεν αποκλείεται να επανέλθουν στο προσκήνιο περιπτώσεις όπως του Ντρπίτς που είχε δοκιμαστεί το προηγούμενο διάστημα αφήνοντας καλές εντυπώσεις.

sport-fm.gr