ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Στα δικαστήρια ολοταχώς.

ΑΕΚ και Ράφικ Τζεμπούρ φαίνεται πως απέχουν ακόμη πολύ από το συναινετικό διαζύγιο. Ο δικηγόρος του Αλγερινού επιθετικού, Γιώργος Παναγόπουλος, μιλώντας στο www.sport-fm.gr ξεκαθάρισε πως παρά την αρχική διάθεση για συμβιβασμό, η διοίκηση της ΠΑΕ προχώρησε χθες σε διακοπή συμβολαίου του ποδοσφαιριστή. Μάλλον αναπόφευκτη πλέον η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στις δύο πλευρές.

«Δεν υπάρχει κανένας συμβιβασμός. Υπήρχε τέτοια διάθεση, αλλά η ΠΑΕ ΑΕΚ κάλεσε τον Τζεμπούρ χθες το μεσημέρι σε απολογία και από ό,τι πληροφορηθήκαμε το βράδυ προχώρησε σε μονομερή διακοπή του συμβολαίου του. Είναι αστεία πράγματα αυτά. Στον πελάτη μου οφείλονται 538.000 ευρώ από το 2009 και θα διεκδικήσει τα χρήματα που του οφείλονται μέχρι το τέλος της σεζόν. Περιμένω να μας κοινοποιηθεί το σχετικό έγγραφο από την ΠΑΕ και πλέον την εκδίκαση της προσφυγής. Αφού και οι δύο πλευρές θέλουν τη λύση της συνεργασίας, θα αποφασίσει η δικαιοσύνη για την υπαιτιότητα», δήλωσε ο νομικός εκπρόσωπος του 26χρονου επιθετικού.

Από την ΠΑΕ ΑΕΚ τονίζεται επισήμως, ωστόσο, πως δεν έχει κάνει καμία νομική κίνηση τις τελευταίες τρεις μέρες εναντίον του ποδοσφαιριστή.

Ερωτηθείς αν μετά τις τελευταίες εξελίξεις αφήνει ανοικτό έστω κι ένα μικρό «παράθυρο» για εξωδικαστικό συμβιβασμό και φιλικό διαζύγιο, ο κ. Παναγόπουλος απάντησε: «Δεν αποκλείω τίποτα, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται πιθανό μετά από όσα έγιναν χθες».


sportfm.gr