ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Ερχεται ο Ουίλιαμς.

Ο Φρανκ Λόουελ Ουίλιαμς είναι ο εκλεκτός του Μηνά Γκέκου για τη θέση του αντικαταστάτη του Πάτρικ Σπαρκς. Ο 30χρονος (1,91 μ.), γκαρντ διεμήνυσε στην Ενωση ότι θέλει να παίξει στην ομάδα κι αν δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή (όπως είχε γίνει με τον Τζάρετ Χαρτ, που γύρισε τελικά την πλάτη στην ομάδα), τότε ο Αμερικανός γκαρντ θα στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του και θα φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα έως το τέλος της σεζόν.

Ο Ουίλιαμς ήταν Νο 25 στο ντραφ του 2002. Επαιξε στο ΝΒΑ με τους Νικς (2002-04) και τους Μπουλς (2004-05). Στη συνέχεια έγινε... γυρολόγος. Πέρυσι αγωνίστηκε στην Αργεντινή με την Ολίμπικο Ντε Λα Μπάντα. Επαιξε σε 35 ματς και είχε μ.ό. 15,4 πόντους (87% στις βολές, 52,6% στα δίποντα και 35,3% στα τρίποντα), 2,7 ριμπάουντ, 3,1 ασίστ και 1,8 κλεψίματα.

Ο Γκέκος έχει στη λίστα του και άλλους δύο παίκτες, τους Γκάμπριελ Χιουζ (30 χρ., 2,13 μ.) και Ανσουμάνα Σισέι (34 χρ., 2,03 μ.).

Στο Αιγάλεω με Μαρούσι

Η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τελικά αύριο στο κλειστό του Αιγάλεω (5 μ.μ., Novasports 3, Sentra 103,3) το Μαρούσι, καθώς ο δήμος δέχτηκε να δώσει το γήπεδο της πόλης στην Ενωση για το εξ αναβολής ματς της 12ης αγωνιστικής και ο ΕΣΑΚΕ «άναψε» το πράσινο φως.

Η ΑΕΚ έτσι βγήκε από τη δύσκολη θέση (είχε απειληθεί ακόμη και με τιμωρία αν δεν έβρισκε έδρα) και ευχαρίστησε και τους ανθρώπους του δήμου Αιγάλεω με ανακοίνωσή της, που ανέφερε: «Η διοίκηση της ΚΑΕ ευχαριστεί θερμά τον δήμαρχο κ. Καρδαρά, την αντιδήμαρχο κ. Τσιναρίδου και τον πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού, κ. Λάμπρου».

Οσον αφορά τη μετακόμιση στο κλειστό των Λιοσίων, το όλο θέμα έχει τελειώσει και απομένουν μόνο οι υπογραφές στα απαραίτητα συμβόλαια.


sentragoal.gr