ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Εσωτερικές μεταγραφές στην ΑΕΚ.

Στο κυνήγι των εγχώριων στόχων (πρωτάθλημα και Κύπελλο) και με την προοπτική -όσο δύσκολη κι αν είναι- της πρόκρισης στους «8» του Τσάλεντζ Καπ υπήρξε η σκέψη στην ΑΕΚ να ενισχυθεί το ρόστερ με ακόμα έναν περιφερειακό παίκτη που θα μπορούσε να προσφέρει άμεσα.


Ειδικά από τη στιγμή που ο Φάνης Τσαούσης έχει μπροστά του δύο μήνες μέχρι να επανέλθει στην αγωνιστική δράση (βρίσκεται σε περίοδο αποθεραπείας μετά την εγχείρηση που υποβλήθηκε στον ώμο) ο Γιάννης Αρβανίτης δεν θα έλεγε "όχι" σε μια μεταγραφή.
 
Μάλιστα, κάποια στιγμή στο προσκήνιο εμφανίστηκε -ως φήμη- το όνομα του Γιώργου Παπακυπριανού, η περίπτωση του οποίου όμως ήταν από εξαιρετικά δύσκολη έως αδύνατη.
Η απόφαση που πάρθηκε τελικά από τη διοίκηση της Ερασιτεχνικής ήταν να μην ενισχυθεί η ομάδα. Εκτός από τους οικονομικούς λόγους -καθώς το μπάτζετ της Ενωσης δεν επιτρέπει υπερβάσεις-, λήφθηκαν υπόψη και οι ισορροπίες που έπρεπε να διατηρηθούν μέσα στις τάξεις των παικτών.

Παράλληλα, οι «κιτρινόμαυροι» εκτός από την επιστροφή του Φάνη Τσαούση, περιμένουν και τον Δημήτρη Καφφάτο που επίσης βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας μετά την επέμβαση καθαρισμού που υποβλήθηκε στο γόνατο, όπως και τον Θανάση Τούτση που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον προσαγωγό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ΑΕΚ επιβλήθηκε χθες σχετικά εύκολα με 28-26 της CSM Βουκουρεστίου σε φιλικό στον Βύρωνα. Παρών στον Βύρωνα ήταν και ο πρόεδρος της ρουμανικής ομάδας, ο 71χρονος Κορνέλ Οτελέα, που έχει στεφθεί τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής (1961, 1964, 1970) με την εθνική Ρουμανίας.

Επίσης έχει κατακτήσει δύο φορές το Κύπελλο Πρωταθλητριών με τη Στεάουα Βουκουρεστίου -τη δεύτερη ως προπονητής (1968, 1977)-, ενώ έχει ακόμα στο παλμαρέ του ένα χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο του 1990 ως προπονητής της εθνικής Ρουμανίας.

Τα δεκάλεπτα: 6-4, 10-8, 15-12 (ημίχρονο), 18-16, 24-20, 28-26

ΑΕΚ (Γ. Αρβανίτης): Καφφάτος, Μπακαούκας 9, Μεγαλοοικονόμου 4, Βακάλης 2, Κουλούρης, Παπαδόπουλος 1, Συγγάρης, Ασαρίδης 1, Κόντης 3, Τούτσης, Τσαούσης, Γεωργιάδης 3, Μάνιτς, Πάρκχανιουκ 5.


sentragoal.gr