ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Ανεβάζουν στροφές εν όψει Φίλιππου.

Χωρίς απρόοπτα συνεχίζεται η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ, εν όψει της εντός έδρας σαββατιάτικης αναμέτρησης κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας, για το πρωτάθλημα. Η «Ένωση» στη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα επιδιώξει να πάρει «εκδίκηση» για την ήττα του πρώτου γύρου και παράλληλα να επωφεληθεί έστω και προσωρινά, από την έκβαση της αναμέτρησης μεταξύ του Διομήδη και του ΠΑΟΚ, στο Άργος.

Στα αγωνιστικά, οι παίκτες του Γιάννη Αρβανίτη ανέβασαν χθες στροφές στην προπόνηση, κάτι που αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι και την Πέμπτη, προκειμένου η ομάδα να βρίσκεται σε πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα στο σαββατιάτικο παιχνίδι. Προβλήματα τραυματισμών για τον τεχνικό της «Ένωσης» και τους συνεργάτες του συνεχίζουν να υπάρχουν, καθώς οι Φάνης Τσαούσης και Θανάσης Τούτσης δεν έχουν καταφέρει ακόμα να ξεπεράσουν τους σοβαρούς τραυματισμούς που τους «ταλαιπωρούν».

Ωστόσο, αυτό που απορρέει από το «στρατόπεδο» της «Ένωσης» είναι πως και οι δύο «κιτρινόμαυροι» αθλητές, σύντομα θα είναι σε θέση να ξεκινήσουν συντηρητικό πρόγραμμα προπονήσεων, το οποίο θα τους βοηθήσει να επιστρέψουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα στην αγωνιστική δράση. Τέλος, όσον αφορά την περίπτωση του Δημήτρη Καφφάτου, ο έμπειρος τερματοφύλακας χθες επισκέφθηκε το γιατρό του και σήμερα θα επιστρέψει και πάλι στις προπονήσεις, όπου και αναμένεται να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα, κάτι που σημαίνει πως οι πιθανότητες να αγωνιστεί το Σάββατο είναι μοιρασμένες.


ora21.gr