ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Λύμπε: «Οφείλουμε να νικάμε»

Το γρήγορο γκολ του Μπλάνκο ήταν καταλυτικό σύμφωνα με τον σκόρερ των δυο εκ των τριών τερμάτων της ΑΕΚ κόντρα στον Πανσερραϊκό, Νίκο Λυμπερόπουλο, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του «οφείλει να νικάει...». Παράλληλα εξέφρασε την οδύνη της οικογένειας της ΑΕΚ για τον χαμό του Ανχελ Πεντράθα.

«Σίγουρα μας βοήθησε το γκολ που πέτυχε ο Μπλάνκο στην αρχή, κάτι το οποίο δεν είχε γίνει στο ματς με την Κέρκυρα, όπου συνολικά όλη η ομάδα έχασε αρκετές ευκαιρίες.

Είναι σημαντικό για την ψυχολογία μας, να είμαστε αποτελεσματικοί και να αποφέρουν καρπούς οι προσπάθειες μας. Θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου, από μέρους μου και από όλη την οικογένεια της ΑΕΚ, στην οικογένεια του Ανχελ Πεντράθα, που έφυγε άδικα από τη ζωή».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα, αλλά και για τη συνέχεια, σχολίασε: «Εχουμε μια πολύ σημαντική εκτός έδρας αναμέτρηση. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να νικάμε.

Πρέπει να είμαστε σταθεροί και οφείλουμε να χτυπάμε και να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια, ανεξαρτήτου διοργάνωσης, είτε είναι πρωτάθλημα, είτε είναι Κύπελλο».

Οσον αφορά στην ψυχολογία της ομάδας είπε: «Δεν μπορώ να μιλήσω για την ψυχολογική κατάσταση των συμπαικτών για το πώς θα αντιμετωπίσουν τα ματς με τον Αστέρα και τον Παναθηναϊκό. Εγώ αυτό που ξέρω, είναι ότι η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και ως μεγάλη ομάδα, οφείλει να παίζει για να κερδίζει όλα τα παιχνίδια».

sentragoal.gr