ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

«Να ξέρουμε και τι μπορούμε»

Την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα της δουλειάς, που αρχίζουν να φαίνονται, εξέφρασε ο Μανόλο Χιμένεθ και επεσήμανε ότι «είναι πολλοί ποδοσφαιριστές που μας ενδιαφέρουν, αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε στις συνθήκες. Να γνωρίζουμε τι μπορούμε να φέρουμε».

«Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά, αλλά τη νίκη πρέπει να την κυνηγήσεις. Ευτυχώς τα αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς αρχίζουν να φαίνονται, με ένα καλό παιχνίδι απέναντι στην Κέρκυρα, χωρίς όμως αποτελέσματα, και άλλο ένα απέναντι στον Πανσερραϊκό, που ήμασταν αποτελεσματικοί», τόνισε ο Ισπανός αρχικά.

«Εμείς στο γήπεδο πρέπει να τα δίνουμε όλα. Μερικές φορές τα πράγματα ίσως εξελιχθούν καλά, άλλες όχι, αλλά ο επαγγελματισμός που έχουμε μας υποχρεώνει να κάνουμε ό,τι μπορούμε», εξακολούθησε.

Για τις απουσίες της ομάδας ο προπονητής της ΑΕΚ ανέφερε: «Θα μιλήσουμε γι’ αυτούς που είναι εδώ. Εχουμε τρεις αγώνες σημαντικούς μέσα σε οκτώ μέρες κι αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες στη διάθεσή μας. Οι απουσίες βεβαίως είναι εκεί και είναι σημαντικές. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε με πολλές απουσίες, αλλά νομίζω είναι κάτι που έχουμε συνηθίσει εδώ και καιρό».

Οσο για τα μεταγραφικά υπογράμμισε: «Επαναλαμβάνω, δεν είμαι χαζός. Ξέρω ποια είναι η πραγματικότητα, αλλά το σημαντικό είναι να αξιολογήσουμε αυτό που έχουμε. Είναι πολλοί ποδοσφαιριστές που μας ενδιαφέρουν, αλλά είπαμε πρέπει να προσαρμοστούμε στις συνθήκες. Να γνωρίζουμε τι μπορούμε να φέρουμε».


sentragoal.gr