ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Η θέληση του Μίτσελ να τελειώνει.

Αν ήταν στο χέρι του Μανόλο Χιμένεθ, ο Μίτσελ θα βρισκόταν ήδη από την Τετάρτη στην Αθήνα και θα είχε ξεκινήσει προπονήσεις με τα κιτρινόμαυρα.

Ωστόσο, μέχρι αργά χθες το βράδυ όλα παρέμεναν ρευστά στην υπόθεση της απόκτησης του 25χρονου μέσου, με τη διοίκηση της ΑΕΚ να επιδίδεται σε σκληρές διαπραγματεύσεις για να επισπεύσει τις εξελίξεις και να τον φέρει στη χώρα μας. Μάλιστα, η σιγουριά των «κιτρινόμαυρων» για θετική κατάληξη της υπόθεσης, παρά την κωλυσιεργία που παρατηρείται, εκπορεύεται κυρίως από τη θέληση του Μίτσελ να αγωνιστεί στην ΑΕΚ και υπό τις οδηγίες του Χιμένεθ.

Αυτό είναι και το ισχυρότερο διαπραγματευτικό ατού της διοίκησης της Ενωσης, που ευελπιστεί πως μέσα στο Σαββατοκύριακο θα έχουν ολοκληρωθεί οι συζητήσεις με την Μπέρμιγχαμ και ο Ισπανός θα πατήσει Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να επικυρώσει τον 6μηνο δανεισμό του.

Βλέπετε, όπως αναφέραμε και στο χθεσινό φύλλο, η μεταγραφή φρέναρε λόγω της κωλυσιεργίας των Αγγλων να παραχωρήσουν τα δικαιώματα του παίκτη στους εκπροσώπους του. Ωστόσο, στην ΑΕΚ θεωρούν πως ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί σε αυτήν την υπόθεση, ο Μίτσελ θα ντυθεί στα κιτρινόμαυρα είτε ο δανεισμός εξασφαλιστεί από την Μπέρμιγχαμ είτε από τους εκπροσώπους του.

Κάτι για το οποίο αδημονεί ο Μανόλο Χιμένεθ, που θεωρεί πως ο 25χρονος αμυντικός μέσος θα αποτελέσει την ιδανική λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα στη μεσαία γραμμή. Μάλιστα, ο 47χρονος τεχνικός πιστεύει πως, παρ' όλο που από τον ποδοσφαιριστή λείπουν παιχνίδια, θα μπορέσει να ανεβάσει αμέσως ρυθμούς και να αγωνιστεί ακόμα και στο ντέρμπι του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό την Τετάρτη.

Με την προϋπόθεση βεβαίως πως ο Μίτσελ θα βρίσκεται το αργότερο μέχρι την Κυριακή στην Αθήνα. Κάτι για το οποίο αισιοδοξούν στην ομάδα.


sentragoal.gr