ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΟΓΚΟΛΙΘΟΣ ! ! !

Μία από τις λιγοστές, είναι η αλήθεια, μεταγραφικές εισηγήσεις του Άρναν Γκρέταρσον το περασμένο καλοκαίρι, ήταν ο Γιον Φιόλουσον. Ο Ισλανδό κεντρικός αμυντικός έχει αφήσει καλές εντυπώσεις στον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, ωστόσο η περίπτωσή του δεν προχώρησε. Εν συνεχεία, ο 21χρονος στόπερ προσπάθησε να κερδίσει ένα συμβόλαιο με την Μπάγερν ή την Αϊντχόφεν, ομάδες όπου και δοκιμάστηκε, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Τελικά, η επιθυμία της Ένωσης να προβεί σε μεταγραφή στόπερ, τον επανέφερε στο προσκήνιο, με τον ποδοσφαιριστή να αναμένεται αύριο στη χώρα μας προκειμένου να περάσει από το «μικροσκόπιο» του Μανόλο Χιμένεθ και εφόσον τον πείσει, να είναι αυτός που θα υπογράψει με την ΑΕΚ.

Την συγκεκριμένη πληροφορία επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο εκπρόσωπός του, στην ιστοσελίδα derwesten.de, όπου ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον και της Φορτούνα του Ντίσελντορφ: «Η Φορτούνα Ντίσελντορφ ενδιαφέρεται για τον Φιόλουσον, αλλά δεν βιάζεται. Όλα δείχνουν πως ο παίκτης θα πάει στην Ελλάδα, όπου έχει μια εξαιρετική πρόταση».

Ο στόπερ της Φραμ, δεσμεύεται με συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο (μέχρι τον Δεκέμβρη του 2012), όμως η περίπτωσή του είναι αρκετά οικονομική και στην ΑΕΚ θα ήθελαν να την προχωρήσουν. Άλλωστε όπως φαίνεται, ο παίκτης αποτελεί διακαή πόθο του Άρναρ Γκρέταρσον.

 aek365.gr