ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Γκέκος: "Δεν αντέξαμε"

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μηνάς Γκέκος αναφέρθηκε στην ήττα από το Μαρούσι και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν άντεξε στην πίεση των "κιτρινόμαυρων" στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ΑΕΚ παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει προσπάθησε να πάρει τη νίκη απέναντι στο Μαρούσι. Σύμφωνα, όμως με τον Μηνά Γκέκο η κούραση και η έλλειψη παικτών έπαιξαν ανασταλτικό ρόλο, ώστε η Ένωση να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Έπισης, ανέφερε ότι η ομάδα μέχρι το Σάββατο θα έχει ορισμένους παίκτες, οι οποίοι αναμένεται να βοηθήσουν στην προσπάθεια που κάνει φέτος να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία.

"Συγχαρητήρια στο Μαρούσι και τον Βαγγέλη που κάνει εξαιρετική πορεία. Εμείς δεν αντέξαμε. Στο πρώτο ήμασταν καλοί. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν καταφέραμε να καλύψουμε τα πικ εν ρολ του Αμαρουσίου. Έχουμε τα προβλήματά μας και συνεχίζουμε τη δουλειά. Τους πιέζω περισσότερο απ’ ό,τι μπορείτε να φανταστείτε", τόνισε αρχικά ο Γκέκος και συνέχισε: "Το Σάββατο παίζουμε ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο για εμάς να παίζουμε ματς ανά τρεις ημέρες. Δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά. Μέχρι το Σάββατο θα έχουμε ορισμένους παίκτες. Η κούραση έπαιξε ρόλο. Στο δεύτερο ημίχρονο όλα τα σουτ μας ήταν ελεύθερα. Ο Δήμος παίζει με τρεις ενέσεις τη μέρα λόγω προβλήματος στη μέση. Το ίδιο και ο Περικλής. Έχουμε να κάνουμε προπόνηση 5-5 εδώ και καιρό".

Όσον αφορά τους παίκτες που θα έρθουν τόνισε: "Δεν ξέρω ποιοι παίκτες θα έρθουν. Το λέω με πάσα ειλικρίνεια. Τις τελευταίες δεκαπέντε μέρες έχουμε κλείσει πολλούς παίκτες που για διάφορους λόγους δεν ήρθαν. Έχουμε ήδη δύο κενές θέσεις Αμερικανών.  Όσο για το ποιοι θα φύγουν, θα τους μετρήσω αύριο και θα σας πω".

Ερωτηθείς για το αν έχει βρεθεί ξανά σε μία τόσο δύσκολη κατάσταση πρόσθεσε: "Αυτή είναι η χειρότερη κατάσταση που έχω ζήσει. Άλλες οι εποχές τότε. Όλα τα παιδιά κάνουν εξαιρετική προσπάθεια. Έχουμε ξεπεράσει τα όριά μας. Κάθε μέρα είμαστε στα… κόκκινα. Αν μπορούμε να κάνουμε κάτι θα το κάνουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να πολεμάμε".

"Από μέρους του ο Μάκης Νικολαΐδης δήλωσε: «Το Μαρούσι πέτυχε μια δίκαιη νίκη. Εμείς είχαμε το άγχος. Επαναπαυτήκαμε όταν παίρνουμε τη δια. Δεν υπάρχει χρόνος για δάκρυα. Πρέπει να βάλουμε το κεφάλι μας κάτω και να δουλέψουμε σκληρά, ώστε να μη γραφτούμε στην ιστορία ότι ρίξαμε την ΑΕΚ".