ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Ξεκίνημα με το δεξί η ΑΕΚ.

Στο παιχνίδι που θα έκρινε κατά πάσα πιθανότητα την κατάκτηση της 4ης θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α ΄Εθνικής η ΑΕΚ αντιμετώπιζε για την 11η αγωνιστική της Αναγέννηση στους Θρακομακεδόνες και κατάφερε να κάνει το έργο της εύκολο και να μπει με το δεξί στις επίσημες υποχρεώσεις της στο 2011.

Η Ένωση επικράτησε με 6-11 των γηπεδούχων και αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο στο οποίο η ομάδα μπήκε νωθρά και βρέθηκε πίσω στο σκορ στην συνέχεια ανέβασε ρυθμούς και πίεσε τον αντίπαλο γυρνώντας έτσι το ματς υπέρ της. Βέβαια ο δείκτης του σκορ θα μπορούσε να είχε ανέβει κι άλλο αν η ΑΕΚ εκμεταλλευόταν στο έπακρο τις ευκαιρίες που της δόθηκαν.


Σημασία έχει πάντως ότι έτσι η ομάδα του Δημήτρη Κουνταρδά, αν και αντιμετώπιζε δύο σημαντικές απουσίες των Κουτσιλά και Στράτη που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού στο πέλμα, κατάφερε να πάρει μια σημαντική νίκη και να φτάσει κοντά στην θέση που οδηγεί στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Τώρα η ΑΕΚ θα έχει μπροστά της τρείς εβδομάδες για να προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι με τον Μινώταυρό εντός έδρας αφού ακολουθούν και οι υποχρεώσεις των παικτών με την Εθνική ομάδα. Κι εκεί οι «κιτρινόμαυροι» πρέπει να εμφανίσουν τα θετικά τους στοιχεία για να φτάσουν πιο κοντά στον στόχο τους.

Tα γκολ της ΑΕΚ: 3 Ντέλος, 3 Μάρκου, 1 Τσάτσας, Λεστάκης, Γεράρδης, Γιαννίτσης, Μπακάλης 


aek365.gr