ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Δοκίμασε Έντερ-Γκερέιρο.

Διπλό δεν έγινε στην σημερινή προπόνηση και το βάρος έπεσε σε ασκήσεις τακτικής. Ωστόσο, ο Μανόλο Χιμένεθ έδειξε κάποιες από τις προθέσεις του σχετικά με την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει και δεν αποκλείεται να έχουμε και δύο εκπλήξεις. Έντερ και Γκερέιρο χρησιμοποιήθηκαν με τους βασικούς.

Ο πρώτος στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ενώ ο δεύτερος δίπλα στον Παντελή Καφέ, λόγω και της απουσίας του Γρηγόρη Μάκου, από το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης. Εφόσον ο αμυντικός μέσος της Ένωσης είναι απολύτως καλά, είναι δεδομένο ότι θα παίξει εκείνος βασικός, αντί του Γκερέιρο. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να δούμε και τους δύο Βραζιλιάνους στο βασικό σχήμα, παίρνοντας ίσως μία από τις τελευταίες τους ευκαιρίες.

Είναι δεδομένο πως Έντερ και Γκερέιρο δεν κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του Μανόλο Χιμένεθ, στις πρώτες εμφανίσεις τους, όμως ο Ισπανός δεν αποκλείεται να τους δώσει μία ακόμα ευκαιρία πριν πάρει οριστικές αποφάσεις.Από κει και πέρα, οι υπόλοιποι παίκτες που πήραν μέρος στην άσκηση, ήταν οι Σάχα, Γεωργέας, Καράμπελας, Δέλλας, Νασούτι, Καφές, Σκόκο Λυμπερόπουλος και Μπλάνκο, με τον Λεονάρντο πάντα να διεκδικεί θέσει στο βασικό σχήμα (πιθανότατα αντί του Έντερ).


aek365.gr