ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Αρχή με το «δεξί»

Με μοναδικό στόχο να επιστρέψει στις νίκες (σ.σ. μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ) και να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο και πάλι τις επίσημες υποχρεώσεις της για τη νέα χρονιά, η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα (4.30 μ.μ.) στο κλειστό του Βύρωνα τη ΧΑΝΘ, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1.

Οι «μάγκες» του Γιάννη Αρβανίτη, έχοντας ως οδηγό τη νίκη στον πρώτο γύρο, όποτε και η «Ένωση» είχε επιβληθεί των σημερινών της αντιπάλων με 21-25 στη Θεσσαλονίκη, θέλουν να επιβεβαιώσουν και στο γήπεδο τον τίτλο του «φαβορί» και να παραμένουν έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στα αγωνιστικά, ο Γιάννης Αρβανίτης δεν μπορεί να υπολογίζει των υπηρεσιών των τραυματιών, Φάνη Τσαούση και Θανάση Τούτση, καθώς ακόμα και του ανέτοιμου (σ.σ. μόλις επέστρεψε από τραυματισμό) Δημήτρη Καφφάτου, ο οποίος ανεβάζει στροφές σιγά-σιγά, ωστόσο θεωρείται ακόμα νωρίς να πάρει χρόνο συμμετοχής.
.
Μιλώντας για την σημερινή αναμέτρηση στην «ΩΡΑ», ο τεχνικός της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ, Γιάννης Αρβανίτης, δήλωσε: « Έχουμε τον πρώτο λόγω σε αυτή την αναμέτρηση, άλλωστε παίζουμε στην έδρα μας. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση πιστεύω και αν είμαστε σοβαροί, δεν θα έχουμε πρόβλημα να πάρουμε το παιχνίδι.

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να προσέξουμε αρκετά».

Τέλος, όσον αφορά στους δύο «συγκάτοικους» της «Ένωσης» στην κορυφή της βαθμολογίας, ΠΑΟΚ και Διομήδη Άργους, ο «Δικέφαλος» του Βορά φιλοξενείται στην Έδεσσα από τον Αερωπό, ενώ η ομάδα του Άργους υποδέχεται την ομάδα των Βριλησσίων.


ora21.gr