ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Πολύ «χλωμό» για Μούσλι.

Η ΑΕΚ πήγε να κάνει το κόλπο γκρόσο και να πάρει δανεικό τον Ντέγιαν Μούσλι (20 χρ., 2,13 μ.) από την Κάχα Λαμποράλ, αλλά το θέμα δείχνει να μην προχωράει καθόλου. Οι Ενωσίτες δεν δείχνουν να τα βρίσκουν με τους Ισπανούς και ο Σέρβος σέντερ, που θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού μπάσκετ, δύσκολα θα φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ έως το τέλος της σεζόν.

Αυτό πάντως που έχει σήμερα η ομάδα στο μυαλό της είναι η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, σε ένα ματς-διπλό ντεμπούτο. Κατ' αρχάς η ΑΕΚ θα έχει για πρώτη φορά στον πάγκο της τον Αγγελο Κορωνιό, ενώ θα παίξει για πρώτη φορά και στη νέα της έδρα, το κλειστό των Νέων Λιοσίων.

Ο 42χρονος προπονητής των "κιτρινόμαυρων" μίλησε για την εικόνα της ΑΕΚ, αλλά και το ντέρμπι (στα χαρτιά, βέβαια) με τους "ερυθρόλευκους" και τόνισε ότι η ομάδα έχει περιθώρια βελτίωσης, ενώ σήμερα θα παλέψει και ό,τι βγει: «Η ομάδα διαπίστωσα ότι έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης, ωστόσο, για να επιτύχουμε τα μέγιστα αποτελέσματα πρέπει όλοι μας να εργαστούμε σκληρά.

Να βελτιώσουμε, επίσης, την ψυχολογία και να βρούμε παίκτες οι οποίοι θα ενδυναμώσουν το ρόστερ. Είναι θετικό ότι θα αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό, καθώς θα αποτελέσει ένα καλό τεστ για μας. Θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε σχήματα, αλλά και να δούμε σε ποια κατάσταση βρισκόμαστε. Εννοείται ότι δεν θεωρούμε χαμένο το παιχνίδι, αλλά, κακά τα ψέματα, φαβορί είναι ο αντίπαλός μας που είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκα».

sentragoal.gr