ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Συγκεντρωμένες στα δύσκολα.

Από χθες το απόγευμα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ έχει ξεχάσει τις γιορτές και έχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων ώστε να είναι απόλυτα έτοιμη για το δύσκολο έργο που την περιμένει στο πρωτάθλημα. Τα κορίτσια δείχνουν την ποιότητά τους από την αρχή της διοργάνωσης μέχρι την διακοπή των Χριστουγέννων, αφού στο διάστημα αυτό έχασε ούτε καν βαθμό από τους αντιπάλους της.

Ο Γιώργος Σαμαράς αφού υποδέχθηκε λοιπόν τις αθλήτριές του στο κλειστό γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας και τους ευχήθηκε Καλή Χρονιά ξεκίνησε τη δουλειά και τους έδωσε να καταλάβουν ότι για να παραμείνει η Ένωση στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα θα πρέπει να φύγει νικήτρια από τα παιχνίδια που ακολουθούν.

Αρχής γενομένης από αυτό με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη την Κυριακή το πρωί και στα μετέπειτα με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Φυσικά για να πετύχουν το απόλυτο τα κορίτσια όπως και έχουν κάνει μέχρι τώρα πρέπει να συνεχίσουν συγκεντρωμένες στον στόχο τους και επιδεικνύοντας το ίδιο πάθος να κατακτήσουν τον φετινό τίτλο της Α1.


aek365.gr