ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Επιμένουν για Πουλίδο.

Αποφασισμένη να εξαντλήσει τα περιθώρια για την απόκτηση του Ρούμπεν Πουλίδο παρουσιάζεται η ΑΕΚ παρά και τις χθεσινές αρνήσεις του Αστέρα Τρίπολης. Βλέπετε, χθες το πρωί η Ενωση προσέγγισε εκ νέου τη διοίκηση των Αρκάδων και πρότεινε αρχικά την ανταλλαγή του Λεονάρντο με τον Πουλίδο, αλλά και άλλα ενδεχόμενα συνεργασίας, δείχνοντας πόσο πολύ θέλει τον 32χρονο Ισπανό στόπερ.

Οι «κιτρινόμαυροι» πρότειναν ακόμη τον Εντερ συν 100.000 ευρώ, τον Εντερ και τον Νταντόμο, ακόμη και ανταλλαγή με εξάμηνο δανεισμό του Πουλίδο με τον Λεονάρντο.

Στον Αστέρα, πάντως, το μεσημέρι απάντησαν αρνητικά και τότε άρχισε να μπλέκει το θέμα με τον παίκτη να εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του, την οποία αναγκάστηκε να «μαζέψει» έπειτα από πιέσεις των Αρκάδων. Αλλες πηγές ανέφεραν οτι ο Πουλίδο μίλησε με τον Χιμένεθ και του διεμήνυσε πως αν δεν τον αφήσουν να πάει στην ΑΕΚ θα ζητήσει να επιστρέψει στην Ισπανία.

Αυτό που έβγαινε, εντούτοις, ως αργά το βράδυ είναι πως οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε αναμονή και πως θα επιμείνουν στην υπόθεση Πουλίδο, εκτός κι αν προχωρήσει κάτι άλλο που είχαν στο μυαλό τους.

Μπαλαντέρ ο Λεονάρντο

Ο Λεονάρντο έχει εξελιχθεί σε μπαλαντέρ τόσο στην υπόθεση Πουλίδο όσο και σε άλλες μεταγραφικές υποθέσεις της ΑΕΚ. Με δεδομένο πως ο παίκτης κατά το παρελθόν έχει καταστήσει σαφές πως δεν επιθυμεί να φύγει από την Αθήνα, έχει ενδιαφέρον ποια θα είναι η τελική στάση του. Χθες ο Λεονάρντο ήταν... Σφίγγα με όσους επικοινωνούσαν μαζί του και το μόνο που έλεγε είναι ότι δεν έχει καμία ενημέρωση για τις επαφές της ΑΕΚ για την υποτιθέμενη ανταλλαγή του.


sentragoal.gr