ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Κασάπης: Έχουν μικρύνει την ΑΕΚ!

Θέση στα όσα συμβαίνουν στην ΑΕΚ τον τελευταίο καιρό πήρε ο Μιχάλης Κασάπης με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ένωσης ζήτησε να που οι υπεύθυνοι την αλήθεια στον κόσμο της ΑΕΚ» ενώ εξέφρασε τη σιγουριά του ότι ο Ντέμης Νικολαΐδης δεν ήθελε να επωφεληθεί οικονομικά από την Ένωση. Τέλος τόνισε πως όλη αυτή η κατάσταση έχει ως αποτέλεσμα να μικρύνει η ομάδα.


Για τα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες στην ΑΕΚ (δηλώσεις Παππά, ανακοίνωση Νικολαΐδη): «Όλα αυτά το μόνο που εξυπηρετούν είναι για να μάθει κόσμος την αλήθεια, όλα τα άλλα κάνουν κακό στην ομάδα.

Από όσο καταλαβαίνω ούτε ο Ντέμης προσπάθησε να κάνει κακό στην ΑΕΚ, ούτε οι μελαμέτοχοι. Μπήκαν πάρα πολλά λεφτά από το2004 και μετά και χαλάστηκαν άσκοπα. Αυτά όλα κάνουν κακό στην αγωνιστική ΑΕΚ. Η ΑΕΚ έχει μια ιστορία που δεν μπορεί να τη διαγράψει κανένας παράγοντας και έχει 16 χρόνια να δει πρωτάθλημα. Ο Ντέμης δεν είναι άνθρωπος που θα ήθελε να επωφεληθεί οικονομικά από την ΑΕΚ. Για αυτό είμαι σίγουρος. Άνθρωπος είναι και έκανε λάθη».

Για το τι θα πρέπει να κάνει η ΑΕΚ: «Θα πρέπει να βρεθεί ένας άνθρωπος να την αγαπάει πραγματικά, να βάλει κάποια χρήματα και να πει στον κόσμο την αλήθεια. Με τις προσθήκες που έχει κάνει δεν γίνεται να μην έχει πάρει πρωτάθλημα. Πρέπει να φτιάξουν γήπεδο, δεν γίνεται να μην έχει γήπεδο αυτή η ομάδα. Η ΑΕΚ αν ήταν στη Νέα Φιλαδέλφεια θα είχε πάρει πρωτάθλημα. Στη συνέχεια να κάνει παιδομάζωμα, να εκμεταλλευτεί τις ακαδημίες, να φτιάξει ομάδα με βάσεις γερές και σε 1-2 χρόνια με τη βοήθεια του κόσμου να φτιάξει μια ανταγωνιστική ομάδα».

Για την αστάθεια που παρουσιάζει η ομάδα: «Η ΑΕΚ δεν έχει βάθος, αν τραυματιστεί ο Δέλλας ή ο Λύμπεροπουλος, δεν υπάρχει κανείς να τους αντικαταστήσει. Τα τελευταία χρόνια κάποιοι φόρεσαν πολύ εύκολα τη φανέλα της ΑΕΚ και αυτό είναι το μείον της ΑΕΚ. Κάποτε έπρεπε να περάσουν από πολλές δοκιμασίες για να τα καταφέρουν. Όλα αυτά έχουν μικρύνει την ΑΕΚ. Οι παίκτες δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας».

Για το ότι δεν υπάρχει νέο αριστερό μπακ μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση: «Όσο στην Ελλάδα δεν βοηθάμε τα δικά μας παιδιά, τις υποδομές, θα έχουμε πρόβλημα. Οι υποδομές είναι το μέλλον του ποδοσφαίρου. Η Ελλάδα έχει τους παίκτες που μπορούν να παίξουν. Πρέπει να δώσουμε ευκαιρίες στα νέα ελληνόπουλα. Το μέλλον είναι σ τις ακαδημίες, αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι».


sentragoal.gr