ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Στην Αθήνα ο Ιβάνκοβιτς.

Στην Ελλάδα αναμενόταν να φτάσει χθες αργά το βράδυ ο Σέρβος ακραίος Γκόραν Ιβάνκοβιτς, με τον οποίο η διοίκηση του ανδρικού τμήματος βόλεϊ της ΑΕΚ έχει συμφωνήσει σε όλα εδώ και λίγες ημέρες και το μόνο που απομένει για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία είναι ο 33χρονος αθλητής να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει σήμερα, όποτε και ο Ιβάνκοβιτς θα περάσει από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής και, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στη συνέχεια θα συμμετάσχει στην προπόνηση της ομάδας όπου και θα έχει και την πρώτη του συνάντηση με τους νέους του συμπαίκτες, αλλά και τον προπονητή της ομάδας, Παναγιώτη Λακασά.

Την αντίθετη... οδό ακολούθησε χθες ο Ρενέ Μορένο Παγιάν. Ο Κολομβιανός αθλητής αποτελεί εδώ και καιρό παρελθόν από την ομάδα, ωστόσο χθες πέρασε από τα γραφεία της διοίκησης προκειμένου να τελειώσουν και τις τελευταίες λεπτομέρειες της λύσης της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Από εκεί και πέρα, στα αγωνιστικά, με μοναδικό πρόβλημα αυτό του Θωμά Καπίρη διεξήχθη η χθεσινή προπόνηση, καθώς ο 24χρονος ακραίος ένιωθε ενοχλήσεις στο χέρι. Αντίθετα, κανονικά πήρε μέρος στη χθεσινή προπόνηση ο Βαλάντης Πελτέκης, ο οποίος φαίνεται πως ξεπερνά τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε στο γόνατο. Τέλος, στις 9 μ.μ. θα διεξαχθεί η σημερινή προπόνηση στο κλειστό του Απόλλωνα, μετά από συνεννόηση με τους ιθύνοντες του γηπέδου.


ora21.gr