ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Μόνο νίκη με Μαρούσι.

Σίγουρα το εξ αναβολής παιχνίδι με το Μαρούσι για την 12η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ ανδρών που τελικά θα γίνει στο κλειστό του Αιγάλεω η ΑΕΚ θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να πάρει βαθμολογική ανάσα.

Μετά την αναβολή του παιχνιδιού την περασμένη εβδομάδα η Βασίλισσα κατάφερε μετά από αρκετές προσπάθειες να βρει το γήπεδο το οποίο θα μπορέσει να την φιλοξενήσει έστω και προσωρινά ώστε να μπορέσει να δώσει αυτό το σημαντικό παιχνίδι (19-01/17:00/aek365.gr/Novasport3). Ετσι, θα παίξει στο Αιγάλεω που χωρά περίπου 1.000 φιλάθλους και περιμένει πως και πως από τον κόσμο της να δημιουργήσει ζεστή ατμόσφαιρα που θα βοηθήσει τους παίκτες του Μηνά Γκέκου, στην μάχη για το ροζ φύλλο αγώνα.

Έτσι παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα παίκτες και τεχνικό τιμ θα κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια για να πάρουν το αποτέλεσμα και να επιστρέψουν στις νίκες. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να γίνει ώστε να επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα.

Από εκεί και πέρα ο Μηνάς Γκέκος θα προσπαθήσει με όσους από τους παίκτες του έμειναν μετά και την λύση του συμβολαίου του Γκράντι την περασμένη εβδομάδα αλλά και τις τάσεις φυγής του Μελς και του Μακ θα προσπαθήσει να προσαρμόσει τους παίκτες του. Ώστε έτσι να βγουν νικητές από ακόμα μια δοκιμασία.

aek365.gr