ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Μίτσελ, με έγκριση Μανόλο.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: η ΑΕΚ έχει ανάγκη από μεταγραφική ενίσχυση, αλλά δεν διαθέτει πολλά χρήματα για την απόκτηση ποδοσφαιριστών. Διαθέτει, όμως, τις επαφές του Χιμένεθ που της επιτρέπουν να ανοίγει πολλές πόρτες.

Ετσι, αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία το δημοσίευμα της birmingham.bringing.news, που αναφέρει ελληνικό ενδιαφέρον για τον Μίτσελ. Οπως φαίνεται, η ΑΕΚ είναι η ομάδα που ενδιαφέρεται για την απόκτηση -με μορφή δανεισμού- του 25χρονου Ισπανού μέσου, που αναζητά σύλλογο για να δώσει νέα πνοή στην καριέρα του.

Ο Μίτσελ ξεκίνησε καλά την παρουσία του στην Αγγλία και ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν με εννιά συμμετοχές. Ωστόσο, φέτος τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά. Ο 25χρονος χαφ έχει χάσει τη θέση του και ως τώρα μετρά μόνο τρεις συμμετοχές σε αναμετρήσεις για το αγγλικό Λιγκ Καπ.
«Είναι ξεκάθαρο πως βρίσκεται εκτός πλάνων για τον Αλεξ ΜακΛις και θα έχει την τύχη αρκετών Ισπανών παικτών, που δεν έπιασαν στην Πρέμιερ Λιγκ. Φαντάζει πολύ πιθανό να αποχωρήσει τον Γενάρη και γι' αυτόν υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την Ελλάδα» αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Με έγκριση Μανόλο

Ο Χιμένεθ έχει άριστη γνώση των ικανοτήτων του Μίτσελ από την πορεία του στην Ισπανία. Βλέπετε, επί τεσσεράμισι χρόνια ο πολυσύνθετος χαφ ήταν βασικό κι αναντικατάστατο στέλεχος της Σπόρτινγκ Χιχόν και είχε βρεθεί αρκετές φορές αντιμέτωπος με τον νυν τεχνικό της ΑΕΚ. Ο Μίτσελ είχε καλό όνομα στην Ισπανία και μόνο τυχαίο δεν είναι πως πέρυσι τέτοια εποχή ο αγγλικός σύλλογος κατέβαλε 3 εκατ. λίρες για την απόκτησή του.

Ο Μίτσελ θεωρείται εξαιρετική περίπτωση. Αγωνίζεται κατά κύριο λόγο ως αμυντικός χαφ, αλλά έχει την ικανότητα να αναλάβει και πιο δημιουργικό ρόλο, αλλά να παίξει και στις πτέρυγες (κυρίως στο αριστερό άκρο). Και είναι προφανές πως η ΑΕΚ μπορεί να συζητήσει μόνο για δανεισμό του ως το φινάλε της σεζόν, καθώς η Μπέρμιγχαμ δεν προτίθεται να πετάξει στα σκουπίδια τα πολλά λεφτά που ξόδεψε για την απόκτησή του.


sentragoal.gr