ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Ο Μίτσελ, ο Φιόλουσον και ο Οντουαμάντι.

Ταξίδι αστραπή (αφού έγινε αυθημερόν) πραγματοποίησαν ο Σταύρος Αδαμίδης και ο Άρναρ Γκρέταρσον για μεταγραφική υπόθεση. Συζήτησαν με ανθρώπους της Μίλαν για ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να έλθουν στην ΑΕΚ ως δανεικοί. Ωστόσο προτεραιότητα αποτελεί ο Ισπανός Μίτσελ ο οποίος ενδέχεται να «κλείσει» εντός της ημέρας, κάτι που προσπαθεί να κάνει αυτή τη στιγμή ο πρόεδρος της ΠΑΕ από το γραφείο του στα Σπάτα! Αφίχθη ο Φιόλουσον, επαφές για Γεωργιάδη.
Διακαής μεταγραφικός πόθος του Μανόλο Χιμένεθ για την τρέχουσα περίοδο είναι ο συμπατριώτης του αμυντικός μέσος Μίτσελ Μάρκος Μαδέρα, ο «παικταράς» όπως τον αποκάλεσε ο Ισπανός τεχνικός της Ένωσης.

Ο 25χρονος μέσος ανήκει στην αγγλική Μπέρμιγχαμ και περιθώριο απόκτησής του υπάρχει μόνο με τη μορφή δανεισμού.

Ο Σταύρος Αδαμίδης βρίσκεται από το πρωί (μετά το ταξίδι αστραπή στο Μιλάνο) στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων και έχει διαρκείς επαφές προσπαθώντας να φέρει εις πέρας τη δύσκολη αποστολή και να κάνει το χατίρι του Χιμένεθ. Ο Ισπανός θα νιώσει πολύ καλύτερα έχοντας τον Μίτσελ στην ομάδα και θα δει μια μεταγραφική προτεραιότητά του να γίνεται πράξη.

Το θέμα είναι να πείσει η ΑΕΚ την Μπέρμιγχαμ (διότι ο ποδοσφαιριστής είναι «ψημένος» να έλθει στην Ελλάδα και να φορέσει τη φανέλα της), καθώς σύμφωνα με δήλωση του ατζέντη του ποδοσφαιριστή (Χέλου Ροντρίγκεθ) σε αγγλικά Μ.Μ.Ε., «δεν νομίζω ότι θα προκύψει ιδιαίτερο πρόβλημα στο οικονομικό όσον αφορά τις απαιτήσεις του παίκτη, άλλωστε έχει συμβόλαιο και εξασφαλισμένα χρήματα. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να τα βρουν οι δύο ομάδες. Ίσως να αποδειχθεί ότι η Μπέρμιγχαμ έχει δελεαστικότερες προτάσεις από της ΑΕΚ ακόμα και για την πώληση του Μίτσελ και να τις προτιμήσει. Είναι δύσκολη περίπτωση γιατί είναι ένας παίκτης που αρέσει σε πολλούς προπονητές στην Αγγλία και στην Ισπανία».

Το ταξίδι στο Μιλάνο και ο Οντουαμάντι

Μόνο ο πρόεδρος και ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης γνωρίζουν αυτή τη στιγμή τους ποδοσφαιριστές που οι Ροσονέρι _ κατά κύριο λόγο, αφού με αυτούς υπάρχει και καλύτερος δίαυλος επικοινωνίας ο οποίος καλλιεργήθηκε με τη μεταπήδηση του Παπασταθόπουλου από την Τζένοα στη Μίλαν _ μπορούν να παραχωρήσουν με τη μορφή δανεισμού ώστε να τους δουν να προοδεύουν.

Με κάθε επιφύλαξη και δίχως να έχουμε επιβεβαίωση από την ΑΕΚ, παραθέτουμε το όνομα Ναμντί Οντουαμάντι. Ο 20χρονος Νιγηριανός επιθετικός ανήκει εξ ημισείας σε Μίλαν και Τζένοα (δηλαδή στις ομάδες με τις οποίες η ΠΑΕ συνεργάστηκε δις με αντικείμενο του ιταλικό πόθου τον Παπασταθόπουλο) αλλά παραμένει στο ρόστερ των "ροσονέρι" περιμένοντας καρτερικά τις ευκαιρίες του.

Ωστόσο αυτό είναι δύσκολο να συμβεί όταν μπροστά του υπάρχουν οι Ιμπραΐμοβιτς, Ρομπίνιο, Ιντζάγκι, Πάτο, ενώ προσφάτως αποκτήθηκε και ο Αντόνιο Κασάνο, ο οποίος αναγέννησε την καριέρα του στην Σαμπντόρια. Επίσης δεν προβλέπεται να μετακομίσει στην Τζένοα η οποία στην παρούσα φάση έχει άλλες μεταγραφικές προτεραιότητες.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού μετά το φιάσκο Τζιμπούρ και ενδεχομένως ο Οντουαμάντι να αποτελέσει μια λύση που θα δώσει περισσότερο βάθος στον κιτρινόμαυρο πάγκο, όπου πλέον πρώτη εναλλακτική λύση για την επίθεση είναι ο 19χρονος Σέρτζιο Αμπντουραχμάνι.

Σε κάθε περίπτωση, για ονόματα και θέσεις δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι αν οι δύο άνδρες που χειρίζονται την υπόθεση δεν ανοίξουν τα χαρτιά τους μιλώντας για τους ποδοσφαιριστές που τους ενδιαφέρουν. Ξεκάθαρο δεν είναι ακόμα επίσης αν έχουν επαφές και με παράγοντες της Ίντερ για ανάλογους μεταγραφικούς σκοπούς.

Ήλθε ο Φιόλουσον για να δοκιμαστεί

Ο Ισλανδός στόπερ Γιαν Φιόλουσον αφίχθη στην Ελλάδα χθες και τις επόμενες ημέρες θα λάβει μέρος στις προπονήσεις της ΑΕΚ ελπίζοντας ότι θα αποδείξει το πόσο ταλαντούχος είναι, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν στην πατρίδα του και τονίζει σε κάθε ευκαιρία ο συμπατριώτης του τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ Άρναρ Γκρέταρσον.

Ο Φιόλουσον είναι 21 ετών, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός (ενίοτε και ως αμυντικό χαφ), ανήκει στη Φραμ, είναι 4 φορές διεθνής, ενώ υπήρξε αρχηγός της ομάδας νέων της Ισλανδίας. Η απόκτησή του δεν θα είναι δύσκολη υπόθεση αφού ναι μεν δεσμεύεται με συμβόλαιο, ωστόσο παραχωρείται με ένα ποσό που δεν θα ξεπερνά τις 150.000 ευρώ.

Θέλουν Γεωργιάδη

Η ΠΑΕ διέψευσε χθες ότι υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον (το οποίο μεταφράζεται ως επίσημη πρόταση ύψους 400.000 ευρώ που σύμφωνα με πληροφορίες ήδη κατατέθηκε στον Πανσερραϊκό) για τον 23χρονο μεσοεπιθετικό Γιώργο Γεωργιάδη, ωστόσο είναι βέβαιο ότι γίνεται προσπάθεια για να αποκτηθεί.

Ο ταλαντούχος ακραίος επιθετικός μπορεί να αποδειχθεί μια καλή λύση για την ΑΕΚ που δεν παίρνει αυτά που περιμένει στις πτέρυγες από τους Λεονάρντο και Έντερ, ωστόσο είναι παίκτης που λέγεται ότι ενδιαφέρει και τον Ολυμπιακό.

Η Ένωση είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει και κάποιους ποδοσφαιριστές ως ανταλλάγματα, ωστόσο δεν θα μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού (διότι δεν το μπορεί άλλωστε) αν εμπλακούν άλλες ομάδες προσπαθώντας να ανεβάσουν την τιμή του Γεωργιάδη.


sport24.gr