ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Λύμπε: «Αποκτάμε ταυτότητα»

Την άποψη ότι η αρχίζει να φαίνεται στο γήπεδο η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις, εξέφρασε μετά το τέλος του παιχνιδιού του ΟΑΚΑ ο μεγάλος του πρωταγωνιστής.

«Σιγά - σιγά αρχίζουμε να αποκτάμε ποδοσφαιρική ταυτότητα μέσα στο παιχνίδι και αυτά που δουλεύουμε με τον προπονητή μας, έχουν αρχίσει να βγαίνουν μέσα στο γήπεδο», είπε ο Νίκος Λυμπερόπουλος και πρόσθεσε:


«Αυτά, βέβαια, δεν γίνονται από τη μια στιγμή στην άλλη, κάτι που φαίνεται και από την προσπάθεια που κάνει και ο προπονητής του Παναθηναϊκού. Εμείς, πάντως, ξέρουμε πλέον τι ακριβώς θέλουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και με το πέρασμα του χρόνου και την ποιότητα που έχουμε σαν ομάδα, θα αρχίσουμε να παίρνουμε τα παιχνίδια».

Ο σκόρερ των δύο γκολ των «κιτρινόμαυρων» αναφέρθηκε:

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού:
«Είχαμε δουλέψει πολύ τις προηγούμενες ημέρες, είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι μέσα στο παιχνίδι, όλα πήγαν καλά και πήραμε μια δίκαιη νίκη».

Στην παράδοση που έχει να σκοράρει κατά του Παναθηναϊκού:
 
«Δεν σημαίνει τίποτε. Έχω περάσει επτά χρόνια στον Παναθηναϊκό, ανδρώθηκα σε αυτή την ομάδα και έχω κρατήσει μόνο τα θετικά. Δεν πρόκειται να ξεχάσω αυτά τα χρόνια, όσος καιρός κι αν περάσει. Τώρα η ΑΕΚ είναι η οικογένειά μου και θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου».

Στο αν  η ΑΕΚ έχει πλέον σαφές προβάδισμα πρόκρισης

«Δεν νομίζω ότι θα επαναπαυτούμε. Έχουμε απέναντί μας μια καλή ομάδα, πρέπει να παρουσιαστούμε το ίδιο συγκεντρωμένοι και μπορούμε να είμαστε όσο στο πρώτο παιχνίδι κι ακόμη περισσότερο».

Στο χειροκρότημα των φιλάθλων του Παναθηναϊκού

«Το χειροκρότημα αυτό σημαίνει πάρα πολλά. Είναι ωραίο συναίσθημα να ακούς χειροκροτήματα. Στέκομαι σε αυτά, γιατί υπήρχαν και κάποιες αποδοκιμασίες. Τους ευχαριστώ και σημαίνει πάρα πολλά για μένα».

sentragoal.gr