ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Γεωργιάδης και Βέλλιος!

Φουλάρουν στην ΑΕΚ για να κάνουν δικό τους τον Γιώργο Γεωργιάδη με σύμμαχο την επιθυμία του ίδιου του παίκτη. Χρήματα και τους Γιάχιτς, Γκερέιρο ζητά η διοίκηση του Πανσερραϊκού. Κοντά σε συμφωνία με τον Απόστολο Βέλλιο η Ενωση, όπως προκύπτει από το περιβάλλον του 18χρονου φορ.

Διακαής πόθος ο Γεωργιάδης

Από την Ενωση εξέφρασαν την Παρασκευή (14/01) –σε νέα επαφή που είχαν με τους διοικούντες την ομάδα των Σερρών– ακόμη μία φορά την επιθυμία τους να αποκτήσουν τον Γιώργο Γεωργιάδη ξεκαθαρίζοντας πως είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν ένα ποσό κοντά στα 300.000 ευρώ (με διάθεση, πάντως, να ανέβουν και άλλο) και να παραχωρήσουν ως ανταλλάγματα με τη μορφή δανεισμού τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστές.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πανσερραϊκός φέρεται να θέλει τους Σανέλ Γιάχιτς και Ρότζερ Γκερέιρο, την ώρα που στην ΑΕΚ δείχνουν θετικοί απέναντι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Τις επόμενες ημέρες, μετά το αποψινό (15/01) ματς του Πανσερραϊκού με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, ο Γιώργος Γεωργιάδης αναμένεται να ασκήσει πίεση προς τη διοίκηση της ομάδας του προκειμένου να τον παραχωρήσει στην Ενωση.

Το μόνο που σκέφτεται ο παίκτης είναι το αγωνιστικό συμφέρον του και την εξέλιξή του. Και στα 23 του χρόνια θεωρεί πως το συμφέρον του συμβαδίζει με το deal με την ΑΕΚ, αφού ξέρει πως ο Μανόλο Χιμένεθ τον γουστάρει και ότι θα έχει με το... καλημέρα σημαντικό χρόνο συμμετοχής.

Κοντά στο deal με Βέλλιο

Το καλοκαίρι του 2011 ο Απόστολος Βέλλιος μένει ελεύθερος και οι πληροφορίες αναφέρουν πως από την ΑΕΚ έχουν ήδη καταλήξει σε συμφωνία μαζί του! Αυτό που επιχειρούν να κάνουν από την Ενωση είναι να κλείσουν τον 18χρονο φορ του Ηρακλή από τώρα προκειμένου αυτός να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα τον Ιανουάριο του 2011. Η ΑΕΚ φέρεται διατεθειμένη να «σπρώξει» μέχρι 150.000 ευρώ για να αποκτήσει άμεσα τον Βέλλιο, ωστόσο από τον Ηρακλή φέρονται να αξιώνουν (και να μην είναι διατεθειμένοι να ρίξουν τις απαιτήσεις τους) έως 300.000 ευρώ!




exedrasports.gr