ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Χιμένεθ: «Εκτός ομάδας ο Τζεμπούρ»!

Ο προπονητής της ΑΕΚ είναι ξεκάθαρος, σε ότι αφορά την περίπτωση του Ράφικ Τζεμπούρ. «Είναι εκτός ομάδας. Ακόμη κι’ ο Μαραντόνα να έκανε κάτι τέτοιο, η ομάδα είναι πάνω απ’ όλα. Τον λόγο έχει η διοίκηση», είπε ο Ισπανός, στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης.


«Μέχρι την Κυριακή η συμπεριφορά του ήταν πολύ καλή, αλλά κάτι έγινε και υπερέβη τα εσκαμμένα. Ήταν μία απρεπής συμπεριφορά από μέρους του και είναι εκτός ομάδας. Έχω πάρει τις αποφάσεις μου. Ακόμη και ο Μαραντόνα να έκανε κάτι τέτοιο, η ομάδα είναι πάνω από όλα. Τον λόγο έχει η διοίκηση. Αν συμφωνεί με αυτό που θα έχω αποφασίσει, εντάξει, διαφορετικά, αν η διοίκηση αποφασίσει κάτι διαφορετικό, θα πρέπει να συζητήσω με την ομάδα», τόνισε.

Όσο για το αν η πολύ πιθανή αποχώρηση του Τζεμπούρ αυξάνει τις πιθανότητες ανανέωσης του συμβολαίου του Μπλάνκο, είπε: «Είναι ξεκάθαρη η εισήγησή μου. Είναι καλός παίκτης και θέλω να παραμείνει στην ομάδα. Από τη στιγμή που ο Τζεμπούρ δεν θα υπάρχει για μας, ενδεχομένως να αλλάξουν οι προτεραιότητές μας στον μεταγραφικό σχεδιασμό».

Για τις υπόλοιπες μεταγραφικές υποθέσεις αρκέστηκε πει:« Θα προσπαθήσουμε να βρούμε παίκτες που θα κατακτήσουν την ΑΕΚ ανταγωνιστική και θα τη βοηθήσουν να διεκδικήσει και να κατακτήσει τίτλους. Δεν θα στείλουμε κανέναν παίκτη στη δεύτερη ομάδα. Υπολογίζω όλους τους παίκτες».

Αναφορικά με τον Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, τις μέτριες εμφανίσεις του και τη φημολογία περί λύσης του συμβολαίου του, έσπευσε να καλύψει τον Σενεγαλέζο μέσο λέγοντας πως: «θέλουμε να τον βοηθήσουμε να δείξει το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο».


sportday.gr