ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Αναβρασμός και... Γκράντι.

Η προσπάθεια ανεύρεσης οικονομικών πόρων από τον Μπάμπη Καραμανλή συνεχίζεται, την ώρα που η παραίτηση των μελών του Δ.Σ. της ΚΑΕ έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση. Την Τρίτη στην Αθήνα ο Γκράντι.

Ο πρόεδρος έχει ζητήσει από τους φιλάθλους να βοηθήσουν την ομάδα, αλλά μερίδα του έχει ήδη αρνηθεί να συνδράμει όσο ο ίδιος παραμένει στη θέση του.

Συγκεκριμένα ο σύνδεσμος AEK FANS με ανακοίνωσή του, ενημέρωσε ότι θα δώσει πριμ στους παίκτες σε περίπτωση νίκης στο Ιβανώφειο επί του Ηρακλή, μόνο αν παραιτηθεί ο Καραμανλής.

"Ο Σύνδεσμόs μαs συγκέντρωσε αυτέs τιs μέρεs το ποσό των 10.000 ευρώ, το οποίο θα δοθεί ωs πριμ στουs παίκτεs τηs Βασίλισσαs σε περίπτωση νίκηs την Τετάρτη (05/01/11) επί του Ηρακλή στο Ιβανώφειο, με την προϋπόθεση όμωs, ότι θα παραιτηθεί ο τωρινόs πρόεδροs τηs ομάδαs μέχρι εκείνη την μέρα".

"Σε αντίθετη περίπτωση παρακαλούνται όσοι κατέθεσαν χρήματα στουs λογαριασμούs του Συνδέσμου (τουs οποίουs ευχαριστούμε), να μαs καλέσουν στο 6944 721162 για να τουs επιστρέψουμε τα λεφτά".

Την ανακοίνωση υπέγραψαν οι Νίκος Γεωργαντζόγλου, Σπύρος Μιχαλάς, Κώστας Λαγάκης, Δημήτρης Κορωνάκης, Φώντας Τσιραμπίδης.

Έρχεται ο Γκράντι


Μέσω της παρακάτω ανακοίνωσης, η ΚΑΕ ενημέρωσε επίσημα για την επιστροφή του Γκράντι: "Ύστερα από πρωτοβουλία της Original και την συμμετοχή λίγων καλών φίλων, καταφέραμε στις δύσκολες αυτές συνθήκες να φέρουμε τον Γκράντι στην Ελλάδα για να τον έχουμε μαζί μας στο Ιβανώφειο και στο πολύ δύσκολο και καθοριστικής σημασίας παιχνίδι με τον Αρη το Σάββατο".

"Είναι στο χέρι, αλλά κυρίως στην τσέπη και του υπόλοιπου κόσμου της ΑΕΚ να παραμείνει ο παίκτης αυτός, αλλά και να τεθούν οι βάσεις για να δούμε την ομάδα αντάξια του ονόματός της εντός και εκτός παρκέ.

ΚΑΕ ΑΕΚ υπάρχουμε ακόμα"!


sport24.gr