ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Πάλεψαν στη «ζούγκλα»… έχασαν μετά από 37 αγώνες.

Από πέρυσι είχαν να χάσουν τα κορίτσια της ΑΕΚ, τα οποία έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι ηττήθηκαν από έναν πιο… τυχερό Παναθηναϊκό.


Το «βαρύ» κλίμα της κερκίδας ήταν καταλυτικός παράγοντας για το ξεκίνημα του αγώνα, αφού οι παίκτριες της «Ένωσης» έδειξαν να επηρεάζονται από τις ύβρεις και τις συνεχείς προκλήσεις των «πράσινων» οπαδών.

Στο 1ο σετ, ο Παναθηναϊκός είχε το πάνω χέρι και πήρε κατά διαστήματα διαφορά στο σκορ, στην αντίπερα όχθη η ΑΕΚ, με σπασμωδικές επιθέσεις προσπάθησε να φτάσει κοντά και τα κατάφερε μιας και πέρασε μπροστά με 18-19. Οι «κιτρινόμαυρες» δεν μπόρεσαν να εξαπολύσουν από εκεί και πέρα την τελική τους επίθεση με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να κάνουν στο τέλος το 1-0 με τελικό σκορ 25-20.

Στο δεύτερο σετ, τα πράγματα έδειχναν πως η ΑΕΚ έχει μπει πιο δυναμικά και θα καταφέρει να δείξει τη διαφορά ποιότητας παρ’ όλα αυτά κάτι τέτοιο δεν έγινε μιας και ο «Δικέφαλος» πήρε μια φορά το προβάδισμα με 6-5, ενώ από εκεί και πέρα δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση με τον ΠΑΟ να κάνει το 2-0, με σκορ 25-21.

Στο 3ο σετ, η ΑΕΚ έδειξε… τα δόντια της και παίρνοντας κεφάλι στο σκορ από την αρχή 6-10 και 12-20, για να κατέκτησε τελικά το σετ μειώνοντας σε 2-1, με το υπέρ της 12-25.
Αγνώριστες, οι παίκτριες του Γιώργο Σαμαρά στο 4ο σετ, ανέβασαν την απόδοση τους σε σερβίς, υποδοχή και τελείωμα, με αποτέλεσμα να κάνουν το 2-2, με το υπέρ τους 13-25 και το ματς να κρίνεται πλέον στο τάι-μπρέικ.

Η τελική έκβαση του αγώνα όμως δεν ήταν η επιθυμητή για την «Ένωση», κάποια λάθη σε κέραιες φάσεις του αγώνα, έφεραν στην ΑΕΚ την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα με 3-2, από τον ΠΑΟ οποίος στο τελευταίο σετ επιβλήθηκε με 15-13.

ΑΕΚ: Κουνάδη, Ντελ Ριο(1), Κουτουξίδου(4), Χάσκου, Κις(23), Παυλοπούλου, Μποροβίνσεκ(21), Παπαγεωργίου(8), Λαμπρινίδου(17), Γκιουζέλη(1), Καλαϊτζίεβα(6), Σάκκουλα(λ 68%).


ora21.gr