ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Πιθανή και η αναβολή!

Λόγω του προβλήματος που έχει θέσει εκτός λειτουργίας τους φωτεινούς πίνακες και τα χρονόμετρα στο κλειστό του Ελληνικού, η ΑΕΚ ζήτησε από το Δήμο Αιγάλεω να της παραχωρήσει το γήπεδο ώστε να γίνει εκεί το παιχνίδι με το Μαρούσι.

Όμως το αίτημά της δεν έγινε δεκτό για λόγους που έχουν να κάνουν με το προσωρινό κενό εξουσίας που υπάρχει στον Δήμο.

Αυτές τις μέρες γίνεται ουσιαστικά η παράδοση παραλαβή ανάμεσα στην προηγούμενη και τη νυν δημοτική αρχή του Αιγάλεω, όπως αυτή προέκυψε από τις εκλογές του περασμένου Νοεμβρίου, κι έτσι δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να συναινέσει στην παραχώρηση του γηπέδου και πολύ περισσότερο να υπογράψει το απαιτούμενο από τον κανονισμό του ΕΣΑΚΕ παραχωρητήριο.

Ως εκ τούτου το αίτημα της ΑΕΚ έπεσε στο κενό και πλέον υπάρχει πρόβλημα, δεδομένου ότι η ζημιά στους πίνακες και τα χρονόμετρα του κλειστού του Ελληνικού είναι μεγάλη, δεν είναι δυνατό να διορθωθεί σύντομα και δεν εξαρτάται και από την ΑΕΚ πλέον κάτι τέτοιο, αφού η βλάβη οφείλεται σε ελλιπή συντήρηση κατά την τελευταία πενταετία. Πράγμα που σημαίνει ότι την ευθύνη έχουν τα "Ολυμπιακά Ακίνητα", που είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θέλουν να εξυπηρετήσουν την Ένωση.

Κατόπιν τούτων ο αγώνας της Τετάρτης με το Μαρούσι είτε θα γίνει με τις συνθήκες που έγινε το παιχνίδι με τον Άρη (με χρονόμετρα προπόνησης, που δεν είναι ορατά σχεδόν από κανέναν, και σφυρίχτρες από τη γραμματεία) είτε θα πρέπει να αναβληθεί, με δεδομένο ότι δεν υπάρχει χρόνος για να βρεθεί άλλο γήπεδο. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, η ΑΕΚ να υποβάλει στον ΕΣΑΚΕ αίτημα αναβολής του παιχνιδιού, αν και οι πιθανότητες να γίνει δεκτό δεν είναι και πολύ μεγάλες.

sport24.gr