ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Ντέρμπι... κορυφής.

Μια αναμέτρηση κομβικής σημασίας δίνει σήμερα στις 4.30 μ.μ. στο κλειστό του Βύρωνα, η ανδρική ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α1. Η «Ένωση» υποδέχεται τον Φίλιππο Βέροιας, από τον οποίο μάλιστα γνώρισε την ήττα με 34-28, στον πρώτο γύρο, με τους «μάγκες» του Γιάννη Αρβανίτη να έχουν ως στόχο να... ρεφάρουν το συγκεκριμένο αποτέλεσμα και παράλληλα να επωφεληθούν από τυχόν «στραβοπάτημα» του Διομήδη Άργους στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, το οποίο θα αφήσει μόνη πρώτη την «Ένωση» στην κορυφή.

Στα αμιγώς αγωνιστικά θέματα, ο τεχνικός του «Δικεφάλου» και το επιτελείο του, είδαν με ιδιαίτερη ευχαρίστηση τον Δημήτρη Καφφάτο να ανεβάζει στροφές κατά την διάρκεια των προπονήσεων τις εβδομάδας, μετά την επέμβαση στο γόνατο, ωστόσο δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής, καθώς οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν είναι διατεθειμένοι να ρισκάρουν. Αντίθετα, εκτός πλάνων θα παραμείνουν για ακόμα μια αναμέτρηση οι Τούτσης και Τσαούσης, λόγω τραυματισμού σε προσαγωγούς και ώμο αντίστοιχα.

Μιλώντας στο «ora21.gr», για την σημερινή αναμέτρηση, ο Γιάννης Αρβανίτης, δήλωσε: «Πρόκειται για ένα ντέρμπι. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως παίζουμε στην έδρα μας και σίγουρα έχουμε το πλεονέκτημα. Θέλουμε πολύ τη νίκη για να παραμείνουμε στην κορυφή και πιστεύω πως είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να την διεκδικήσουμε».

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ:
Όσον αφορά τα τμήματα υποδομών, η ομάδα των «μίνι» της Ράνιας Καραγιάννη, θα υποδεχτούν στο κλειστό του Μενιδίου, τον ΠΑΟ Θρίαμβος, στις 14:45.


ora21.gr