ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Νίκη στον «τελικό»

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε πολύ άσχημη βαθμολογική κατάσταση και αντιμετωπίζει το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 βόλεϊ ανδρών με την Καρδίτσα σαν «τελικό» ώστε να έχει περισσότερες ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία.

Το σίγουρο είναι ότι όλα τα παιδιά αλλά και το τεχνικό τιμ θα δώσουν για ακόμα μια φορά τον καλύτερό τους εαυτό για να καταφέρουν να πάρουν μια πολύ σημαντική νίκη στην συνέχεια της διοργάνωσης.

Η Ένωση θα αγωνιστεί στο κλειστό γήπεδο του Μενιδίου χωρίς την παρουσία του κόσμου του αφού έχει τιμωρηθεί για τα επεισόδια της 8ης αγωνιστικής με την Παναχαϊκή κάτι που δεν είναι και ότι καλύτερο για την ομάδα που σε αυτή τη φάση χρειάζεται την πραγματική στήριξη των οπαδών της.

Από εκεί και πέρα πονοκέφαλο δημιουργούν στον προπονητή της ΑΕΚ, Κώστα Αρσενιάδη οι τραυματισμοί των Πελτέκη, Χατζηπροδρόμου και Γιουβανάκογλου που παραμένουν αμφίβολοι για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με την Καρδίτσα. Ενώ όσον αφορά στον Ιβάνκοβιτς αναμένεται να πάρει μέρος κανονικά στον αγώνα για να δώσει σημαντική βοήθεια στην Ένωση.


aek365.gr